Merhaba🙌 Ben bunu bugün öğrendim ve çok şaşırdım. Bazı etkili zamanlar var o zamana göre sizin neyi yapmanız gerektiğini söylüyor. ( Fal değil söyliyeyim.) Ay takvimi günlerine göre ağda vb. işlemlerinizi yapıyorsunuz ve kıl kökleriniz inceliyor ve yok ediyor.( Deneyen hocam var bu arada hiç epilasyona gitmeden tüylerinden tamamen kurtulmuş.) Sadece epilasyon değil ameliyat, sünnet , saç kesimi günü, saç boyama , kaş bakımı, hacamat olarak birçok özel günler var.
Her ay yenileniyor sizde buna göre istediğiniz işlemi yapıyorsunuz. (Fotoğraftaki epilasyon takvimi)
Belki faydalanmak istersiniz diye güncele linkini bırakıcam.👇
Bu ay ilk defa deniyorum bakalım nasıl olacak 😅 sadece epilasyon da değil. Küçülen ay döneminde yapılan diyet daha hızlı sonuç verir, şişkin ay döneminde yapılan saç kesiminde daha hızlı uzama görülür yine bu dönemde saç boyanırsa renk daha iyi tutar. Hatta bitkiden verim almak için bile ay takvimine göre hareket ediliyor. Eski çağlardan beri kullanılan bir yöntem 😁
Ay takvimini takip ediyorsunuz Orada belirli günler var Yukarıda koyduğum Ocak ayı'nın takvimi Onlara uyarak ağdanızı vb. şeylerinizi yaparsanız kıl kökleriniz inceliyor ve yok oluyor. Ben denemedim hocam bugün anlattı. ( O denemiş ve hiç epilasyona gitmeden tüylerinden tamamen kurtulmuş) Sadece epilasyon da değil bir sürü şey var link var bakabilirsin.