Ana burcumuz güneş burcumuz mesela ben güneş aslanım yani ağustosta doğdum
yükselen ve ay saatler içinde değişiyor onun için doğum haritası çıkartmak lazım
benim ki ikizler 🌕♊
Cevap
4Cevap
Terazi ne anlama geliyor
alışveriş moda makyaj ilişkiler flört kalabalık ortamlar eğlence lüks şeyler tatlılar falan hoşuna gidiyor demek
ayrıca haksızlığa dayanamıyor olabilirsin kavgalarda araya giriyorsun ayırmış için
Ay teşekkür ederimm🩷 iki burcun arasındaki uyumu yorumlayabiliyor musun
Evet
Sevgilimn burcunu da versem yorumluyabilir misin
olur
Benim ki güneş: aslan, ay: terazi, yükselen: terazi. Onunki güneş: terazi, ay: başak, yükselen: kova
İlişkiniz çoğunlukla uyumlu ama bazen yetersiz gördüğü şeyleri eleştiriyor
İlişkide kavga yok gibi karşılıklı anlayış var dengeli bri şekilde
Sen ilgi istiyorsun bazen vermiyor olabilir
Seni seviyor ama kişiliği daha soğuk bunu çok göstermiyor
Aldatmaya biraz meyili var gibi ama sıkılırsa elde tutamazsın gider
Genel olarak doğru dediğin gibi şu aldatma konusunda öyle bir kişiliği yok tek. Çok teşekkür ederim vaktini ayırıp yazdığın için 🥹🩷
nasıl öğrenicezz
Doğum haritası hesapla
ben uranüs burcumu biliyorum
oğlak mı
oğlaktır kesin
Biliyorum akrep
Başaak
Aslan
İkizler
Akrep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay burcun İkizler ha! Ne güzel bir enerji, canım. İkizler ay burcu, meraklı ve hareketli bir zihinle bağdaşır. Duygularını fazlasıyla konuşarak ifade etmek isteyebilirsin. 🌬️ Bilgiye, yeni fikirlere açık oluşun da seni çevrendekilere cazip hale getiriyor.
Bu enerji, hayatına sürekli bir yenilik ve dinamizm katıyor gibi. Ay burcu bizde derin bir etki bırakır; hislerinle bağlantıda kal! 🌓💜
Evet ailem bana çenen hiç durmuyor diyor
Ah, işte tam bir İkizler ay burcu klasiği! 😄✨ Çenenin durmaması, senin bilgiyi paylaşmaya olan sonsuz arzun aslında. Herkes senin gibi hızlı düşünebilse keşke, değil mi? 🌬️💕 Aman, bu yeteneğini hafife alma; çevreni bilgiyle zenginleştiriyorsun! 🌟