2026 da yaptığım ilk hata bu mudur sizce?

Onunla bir uygulama yolu ile tanıştım amacım ingilizce öğrenmek olduğu sırf bu yüzden tr den mesaj almamak için engelledim ülkeyi ama o başka bir ülkede üniversitede öğrencisi o yüzden bana mesaj atabiliyor o şekilde tanıştık hiçbir sorun olmamasına rağmen bir anda engelledi tabi ig den falanda takipleşdik oradan da konuştuk her şey gayet güzel gidiyordu bir anda takipten çıktı sonra yazdım sordum engelledi aradan zaman geçti uygulamadan bir arkadaşıma yazarken onu görünce dayanamadım bir daha yazdım evet hata ama merak ediyorum ne değişmiş olabilir düzgünce seninle artık konuşmak istemiyorum demek bu kadar zor olmamalı haksız mıyım sizce bu bir ilişki değildi o bu konuda ne düşünüyordu bilmiyorum ama onunla sadece arkadaş olarak konuşuyordum internetten manita yapabilecek biri değilim görmem lazım sadece fotoğrafı yetmez ve o farklı bir ülkede ben farklı bir ülkede yürümez keşke konuşsaydı ben hatalıysam da özür de dilerdim yeni yıla da böyle girmek istemiyorum sizce yanlış mı düşünüyorum? lütfen hemen kestirip atarak yazmayın çünkü güzel konuşan bir insandı o güzel bir dost kaybettim sanırım (bide ümit verme gibi bir konuda yok bu arada asla onunla o şekilde konuşmadım çünkü zaten hayatıma kimseyi almak istemiyorum)

2026 da yaptığım ilk hata bu mudur sizce?