Lütfen okuyun sadece merak?

Herkese hayırlı mutlu yeni yıllar
Sürekli gittiğimiz bir cafede orta yeni tanıştığım garson bir kızdan hoşlandım.
Geçen gittiğimizde baya üşüyordum klimayı açabilirmisiniz dedim oda tabi dedi sonra gülümseyerek üşüyormusunuz dedi bende evet dedim yanıyorum diye cevap verdi bende o an yanlışlıkla bende yanıyorum deyip sonda donuyorum diye düzelttim.
Biz baya baya bakışıyorduk geçende masayı değiştirdim onda yakın bir masaya oturdum gözü sürekli üstümdeydi. Neyse bende sipariş verecektim işte ya geçen bir kahve istemiştim hatırlıyormusunuz dedim evet dedi kahvenin ismini söyledi bende bir tane daha alabilirmiyim dedim tabi dedi garson olduğu halde kendisi gidip yaptı ve üstüne kalp ve 3 tane nokta kotmuştu. Neyde dün akşamda gittiğimizde işte yarın akşam gelecekmisiniz dedi program varmış yılbaşı için bende bilmiyorum bakarız dedim gülümseyerek kollarını açıp sunucu benim dedi bende aa öylemi eğer şarkıda söylerseniz muhakkak gelirim dedim. Tamam dedi bu akşam gittiğimizdede arkadaşla kalktığımızda hesabı ödediğimde işte sahnedeki enerjiniz çok iyiydi dedim teşekkür etti ama biraz erken söndünüz dedim ya artık haftada 1 yapmayı düşünüyoruz telafi ederim dedi bende dışarda sizinle iş dışı bir kahve içmek isterim dedim gülümseyerek aa öyle mi dedi başka bir şey demedi yaklaşık 1 dakika sonra ee dışarda kahve içmeye ne dersiniz dedim gülümseyerek ya valla dedi ve bitti.
Yani sanki kibar bir şekilde red etmeye çalıştı veya utandı. Sizce ne yapmalıyım yorumlarınız benim için değerli olacak şimdiden teşekkür ederim
Güncellemeler
8 ay
Yani başka bir gün tekrar mı soruyum
Lütfen okuyun sadece merak?