Selamlar. Kendi hayatını bile kaçıracak kadar meraklı olan insanların var olduğu bir dünyada sen hangisisin? :D Keyifli geceler.. 😏😎

#smell
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selamlar. Kendi hayatını bile kaçıracak kadar meraklı olan insanların var olduğu bir dünyada sen hangisisin? :D Keyifli geceler.. 😏😎

#smell
Kendi halimde takılıyorum kim ne yapar ne eder ilgilenmem lafı gelirsede duyduğumu hatırlamam okadar uzağım. İlgi alanımdaki kişiler değer verdiğimdir onların bile kendine özel yaşantısına saygı duymasını bilirim. Bana göre böyle uzaktan uzağa meraklanarak kendine gündem edinenler Görünüşünde veya karakterinde karmaşalar yaşarken kendine özgü hiç bişiyi olmayan gördüğünü taklit ederek yaşamayı amaçlamış insanların içine düştüğü girdaptır.
Napıcaksın yavrum hayatta başka amaçları yok, çok üzücü lan :D buna bir ara içeriz bak hatırlat aahsh
😅😅 neyseki yalnız değiller bunlardan çok var hem hangi birine içicen bunların. Düşünüyorumda yaşam tarzımızı hayatımızı giydiğimizi yediğimizi gezdiğimizi görseler naparlardı. 🤣🤣🤣
Şey şeyi nerede olsa buluyor diyosun😂😂 Aslında görmeden bu haldelerse gerisini tahmin etmek zor değil yavrum :D Kaliteli olmak herkesin harcı değil. Alışmayınca durmuyor işte bazılarında naparsın 😂😂
Kendi halinde biriyim ve sadece beni ilgilendiren konularda meraklıyım. Başkalarının ne yaptığı konusunda en ufak merakım olmadı bu zamana kadar.
Ben meraklı değilim aslında sevdiğim konularda meraklıyım sadece sevdiğim konularda filmler oyunlar bilimsel konular bu kadar. bunları da bazen araştırıyorum canım sıkıldığı zaman. ama kim ne yapıyor umurumda olmaz insanları merak etmem
Cevap
37Cevap
Hayır her kesin hayatına burnumu sokacak kadar meraklı değilim. Merak konusunda haddimi aşmam.
Kendi halinde biriyim değer verdiğim kişiler haricinde haddim olmayan şeylere karşı herhangi bir merakım yoktur
Kendi halimdeyim kim ne yapmış etmiş umurumda değil.
Bilgi konusunda evet ama başkalarının hayatı konusunda hayır meraklı değilim
Hiç meraklı biri olmadım ben.
Kendi halimdeyim merak ettiğim bir şey yok valla
Merakım sadece ilgimi çekenler için geçerlidir.
Onun haricinde bir şeylere burnumu sokmayı hiç sevmiyorum.
Kendi halimde değilim
Başkasının halinede karışmam
ben kendi halimdeyim merak ettiğim bir şey yok
Araştırmacı olma konusunda fazla meraklıyım ama insan ilişkileri ya da insanlar konusunda meraklı değilim.
Her şeyi çok merak eden biri değilim. Soru sormayı, sorulara yanıt aramayı seven biriyimdir. Ama seni de merak etmiyor değilim yani. 😄
Merak her insanda olduğu gibi bende de var tabiki, kendi halimdeyimdir ama benle de uğraşan çok diyemeden de geçemeyeceğim
Beni yaşadığım ortamı toplumu direk etkilemeyen hicbirseyi merak etmem. Kim ne yaparsa yapsın.
Birini/birilerinin hayatını merak etme konusunda hic iyi degilim, cok yakindan tanimak istedigim insani bile uzun sürede öğreniyorum..
Merakım sadece sevdiklerime karşı. var.. sevmiyorsam. merak da. etmem.. tanımadıklarımi hiç. merak. etmem işim olmaz
Meraklı değilimdir bir tık umursamaz sayılırım
Ben kendi hayatımı dahi takip edemiyorum birde başkalarının hayatını mı takip edicem
İlgimi çeken şeylere karşı meraklıyım. Ama genel olarak kendi halimdeyimdir
Rahmetli dedem hep derdi fazla merak ya ipe götürür. Kendş halinde olmal güzeldir.
ben sadece sevdiğimi merak eederim nasıl iyi mi n’apıyor
Başka hayatlarla ilgilenmiyorum. İlgimi çeken hayatlar yazarlar olur genellikle
Yokya. Öyle meraklı biri değilim. Kim ne yapıyorsa yapsin.
Çok değişkenim... Bazenleri meraklı bazenleri kendi halimde ben bile kendimi çözemedim.
Kendi halimde
Ama küçükken çok meraklı bir kız çocuğuydum maalesef khjk
Olay varsa bir bakarım. Amaan bu muymuş derim çökerim geri.
Genel olarak meraklı biriyim ama duracağım yeri de çok iyi bilirim.
Sadece bazı konuları merak ederim yoksa pek bir şey umrumda olmaz 😅
Bazen meraklı bazen kendi halinde çok tatlı kediler🤣☺️
Merak ettirirlerse meraklıyım merak ettirmezlerse meraksızım. 😂
ooo çok meraklıımdım ben kendi halimde değilimdir.
Benim ile ilgili olmayan konular dışında meraklı değilim.
Hayır deyilim
Merak kötü çok merak eden çabuk ölürr
İlgi alanım değilse kendi halimdeyim. İlgi alanımsa meraklıyım tabi
Beni ilgilendiren mevzularda aşırı meraklıyım. Didiklemeden, merakımı geçirmeden rahat edemem.
Diğer konularda "amaaan baaane" kafasındayım.
Kendi halimdeyim ama meraklı bir yapıya da sahibimdir..
Aleyküm selam. Meraklıyım yaw baya. Ama kendi halinde etakılan da biriyim ortaya karışıkım diyem en iyisi ‽
Benim hayatımda olan kişileri merak ederim öbürleri umrumda bile olmaz iduskhssjss
Artık çok şeyi saldım kendi haline
Kendim ile mutluyum gerisi boş.
Metak etmem. gereken hic bir sey kalmadi desem yeridir. ettim gördüm ve kendi halimdeyim.🤣🤣
Kimseyi merak etmem
Meraklı değilim meraklılarada uyuz oluyorum
Kendi halimde
Kendi hayatıma meraklıyım sadece
Ben sanırım bayagı meraklıyım
Merakım bni öldürecek yaa öldürecek😂😂😂😂🙈
Hiçbir haltı merak etmiyorum
Kediler çok tatlıymış yalnız
Önceden meraklıydım şimdi kendi halimde
Merak benim göbek adım 🙃🙃🙃
Meraklı, sorgulayıcı.
Kendi halimde takılıyorum.
Kendi halimde biriyim
İlgilendiğim her konuda meraklıyım
Meraklı değilim çok uzar o kadar kendimi yoramam
Kendi halinde biriyim
Meraklı sayılmam
Meraklı Melahatin tekiyim kdkd
Merakım ailem ve aile gibi gördüğüm insanlaradır.
Pek meraklı biri değilim
Meraklı değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?