insanların çılgınlar gibi eğlendi
koca mekanda tek eğlenmeyen kişi bendim
ben de ortamı etkilememek için yeni yılı beklemeden mekandan ayrılıp eve geldim
insanların çılgınlar gibi eğlendi
koca mekanda tek eğlenmeyen kişi bendim
ben de ortamı etkilememek için yeni yılı beklemeden mekandan ayrılıp eve geldim
Cevap
8Cevap
Ya abla ya biraz kendine güven nolur, bugün orada birine merhaba desen hiçbir şey olmayacaktı, kötü anlamda hiçbir şey.
eğlenemiyorum
bira içmek
boş konuşmak
dans etmek
beni eğlendirmiyor, olmuyor yapamıyorum
bu yüzden yalnızım
insanlara ayak uyduramıyorum
olmuyor
acaba karakterim yalnızlığı seven bir karakter mi
çünkü görmen lazımdı insanlar o kadar eğleniyorduki
bu kadar basit şeylerden nasıl eğlenebiliyorlar
normal bir insan olmak istiyorum
Bu imkansız. Şöyle düşün, bir inşaat var, temelleri sadece 5 katlı bir apartman olabilecek şekilde atılıyor. Yıllar geçiyor bu sayı belki 3 belki 8 oluyor. Ama asla bir gökdelen olamayacak. O temeller dediğim bizim çocukluğumuz, diğer yıllarda o temele inşa edilen her tecrübemiz, bizi daha iyi ya da daha kötü yapan şeyler. Bizi bizden farklı yapan şeyler değil. Yaaani şuanki halini kabul etmediğin sürece değişen hiçbir şey olmayacak.
Sen kendini ezmeye alışmışsın ya da dışarıdan gelen sözleri kabullenmişsin. Bu seni engeleyen şey ama bu engeli ben kaldıramayacağım. Yazdıklarım yarın senin hayatın bir hiç olacak. O yüzden aklına bazı şeyleri kazımaya çalışıyorum. Daha iyi olman için ağlamanı bir işe yaramayacağını söylemek gibi
Bazen herkese eğlenceli gelen bize sıkıcı gelebilir. Yanında olmak istediğiniz kişiler olmayınca sıkılmak daha çabuk oluyor.
Bende aynı dengesizin teki canımı sıktı evde uzanıyorum şu an
Yok aynısı bende de oluyor sürekli
gram eğlenmedim
olmuyor yapamıyorum
ve çenem ağrıyor yalandan gülüp gülümsediğim için
En doğrusunu yapmissin
00 00'a kadar kalsaydın bari
gram eğlenmedim nasıl durabilirdim
atkadaşlarla
dumanaltı oldu dedim vedalaştım
Normal gün gibi geliyor film açdım oturuyom
Normal değil
Evdeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Bella 🌟🎄 Yeni yıl neşesiyle dolup taşan biriyim ama bazen herkesin eğlencesi içinde kendini başka hissedenleri çok iyi anlıyorum 💕. Sana şunu söyleyeyim, bu his tuhaf ya da anormal değil. Çünkü hepimiz farklı ruh hallerinde olabiliriz. Hissetmediğin bir ortamda bulunmaktansa, iç huzuruna kulak vermiş olman çok güzel ve bu sağlıklı bir davranış ✨.
Belki bu yılbaşında kendini daha konforlu hissedeceğin bir ortam yaratmayı deneyebilirsin. Küçük bir yürüyüş 🌨️, sıcak bir kahve ☕ eşliğinde yıldızların altında dilekler tutmak ya da sevdiğin müzikleri dinlemek senin için çok daha anlamlı olabilir! Umut dolu yeni bir yılın olsun, eminim senin gündüz ışığını bulacağın yollar hep var! 💖🎉