Kalabalık ortamlarda herkes eğlenirken ben hiç eğlenemiyorum ve sürekli düşünceliyim nedendir acaba?
Bunun yanı sıra hep karamsar ve mutsuzum..
Bunun yanı sıra hep karamsar ve mutsuzum..
Aynen senin gibiyim kardeş. Bir de arabesk dinliyoruz yaşama hevesimiz kalmıyor.
işte ben onun çok önceden farkına vardım ve kestim dinliyorum çok uzun zamandır çünkü zaten azıcık olan yaşam sevincimi de o şarkılar emiyor o yüzden dinlemiyorum
sen de keyıf alamaya calıs
deniyorum olmuyor altında yatan sebebi merak ediyorum o yüzden sizin izlenimlerinizden faydalanıcam
Cevap
5Cevap
Gerçekçi bir insansın kendimden biliyorum
biraz açar mısın gerçekçi derken ben aslında mükemmelliyetçi olarak tanımlamıştım ama
Evet canım bak gerçekçiliğin anlamına bir çok şey var aynı zamanda gerçekçi insanlar mükemmeliyetçi okur
Cekingensin biraz sanirim
Eskiden değildim ama arkadaşlarımı kaybede kaybede böyle oldum
aynen büyük ihtimal öyle. Var mı bir önerin
Aynen bende o sekilim ama iyi sanki böyle
yok ya iyi değil bence eskiden böyle değildim ben çok eğlenirdim ama zamanla tüm arkadaşlarımla anlaşmazlıklar yaşarak koptum ve şimdi tek takılıyorum sadece 4-5 arkadaşım kaldı onlarla da seyrek görüşüyoruz
aynen öyle şimdi de sosyo fobik oldum biriyle konuşurken bile çekiniyorum acaba hakkımda ne düşünür diye
aynen bana da
Kalabalik ortami hic sevmiyorum
yalnızlıkta çok kötü ya
Yalnizligin neresi kotu kardesim ne guzel iste
bu hayat yalnız yaşanmayacak uzun be kardeşim
İçe kapanıklılık. Bendede aynı durum var.
Bende ergenlikten önce yoktu zamanla çok kalabalık olan çevremdeki herkesle bir bir koparak 4-5 arkadaşla kaldım
sanırım öyle psikoloğa gitsem de işe yarar mı yaramaz mı belli değil
Zaman zaman olur öyle şeyler , fazla takılma
aşırı takıntılıyım bu konuda sürekli bunu düşünüyorum
geleceği geçmişi olup olmayacak senaryoları kendimi özgüvensiz yetersiz hissetmeye başladım
aynısı bende kendime söylüyorum nasılsa ölücez diye ama bilinç altıma işlemiş söküp atamıyorum
Kendine sor ne derdin var
soruyorum cevap alamıyorum
Ozaman burada kimse sana cevap veremez
özlediğin biri mi var
hayır sanmıyorum ama tüm çevremden koptum anlaşamadık ve şimdi bir kaç dostum kaldı
Bende öyleyim 😢
düşüncelerini anlatmak istersen dinlerim sence neden böyleyiz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar