Kişilik & Karakter Kalabalık ve gürültü içinde rahatsız hissetmek normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Kalabalık ve gürültü kombinasyonuyla karşılaşınca başım çatliyiiii Kalabalık ve gürültü içinde rahatsız hissetmek normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet normal kalabalık ve gürültü içinde kim rahat hissetsin zaten. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl İstanbul'da yaşayan insanlar kendilerini kolayca entegre edebiliyor artık 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşkım 3 çocukla arabadayım sesi fulledim jdmdksmkd ruhum daralıyor bir yerden sonra 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayy düşüncesi bile yetti Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 332 cevap paylaştı. Evet haklısın normal... ama kaos ortamında rahatsız olamıyorum 😁 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Dedikodu seviyorsun demek ki djdjd Yorumla MrDreamer +1 yıl öyle değilde yanı bol ekşın kavga dnkjnvjgnv Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl kalabalığı ve gürültüyü bende sevmem rahatsız olurum ruhum daralır 1 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Normal çiçeğim sabahki sorumda birazcık duyduğum rahatsızlıktan sitem etmiştim biliyorsun 😄 1 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Kalabalık ve gürültülü ortamdan hasta olarak eve döndüğüm çok oldu. Sakin ortamlara alışık olduğum için asla gürültü yerlerde huzurlu olamıyorum. 0 0 Yorumla
Rüya_4 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bende de var. Kalabalık ortam rahatsız ediyor beni o ortamdan çıkarım hemen 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Öyle vallahi, başıma ağrı giriyor. 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hele ki hiç ait hissetmediğin bir yerse 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Rahatsız hissetmemek anormal. d 1 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet normal 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet normal kalabalık ve gürültü içinde kim rahat hissetsin zaten.
İstanbul'da yaşayan insanlar kendilerini kolayca entegre edebiliyor artık
Aşkım 3 çocukla arabadayım sesi fulledim jdmdksmkd ruhum daralıyor bir yerden sonra
Ayy düşüncesi bile yetti
Evet haklısın normal... ama kaos ortamında rahatsız olamıyorum 😁
Dedikodu seviyorsun demek ki djdjd
öyle değilde yanı bol ekşın kavga dnkjnvjgnv
kalabalığı ve gürültüyü bende sevmem rahatsız olurum ruhum daralır
Normal çiçeğim sabahki sorumda birazcık duyduğum rahatsızlıktan sitem etmiştim biliyorsun 😄
Kalabalık ve gürültülü ortamdan hasta olarak eve döndüğüm çok oldu. Sakin ortamlara alışık olduğum için asla gürültü yerlerde huzurlu olamıyorum.
Evet ben sevmem bunalırım hemen
Bende de var. Kalabalık ortam rahatsız ediyor beni o ortamdan çıkarım hemen
Öyle vallahi, başıma ağrı giriyor.
Evet ben de sevmem kalabalık
Hele ki hiç ait hissetmediğin bir yerse
Hee normal tabi
Evet hissetmek normal
Rahatsız hissetmemek anormal. d
Normal
Normal elbet
Evet normal