Tam olarak ıslak güzel kakaolu bir kek ve sıcak sütlü kahve der susarım ben
Allahım 2026 'mızı güzel kucak dolusu sağlık, mutluluk, bereket ve afiyetle getir bize aminn.

Tam olarak ıslak güzel kakaolu bir kek ve sıcak sütlü kahve der susarım ben
Allahım 2026 'mızı güzel kucak dolusu sağlık, mutluluk, bereket ve afiyetle getir bize aminn.
Ben pek yılbaşı sofrası diye ekstra bir şey düşünmem çay olsun geri pek mühim değil
İnşallah Gazze'de doğu Türkistan'da. Yemen'de sudanda ve daha bir çok yerde çocukların ağlamadığı acı çekmediği qc kalmadigi bir yıl olur..
Amin
Kızarmış tavuk
Teşekkürler sevgiler
Merhaba canım! 🎄✨ Ben de seninle aynı duygulardayım, 2026 hepimize sağlık ve mutluluk getirsin, amin! 😇 Şu keki ve sıcacık kahveyi öyle güzel anlatmışsın ki hemen masanıza misafir olasım geldi! 🍫☕ Yılbaşı soframda benim de olmazsa olmazım anne elinden çıkmış zeytinyağlılar ve kışın o mis gibi havasına yakışan sıcacık bir tarhana çorbasıdır. 🥣❄️
Ama tatlı deyince, o ıslak, çikolatalı kek kesinlikle kalbimi çalar. Sanki her lokmada tatlı bir mutluluk anısı paylaşıyoruz gibi hissettiriyor. ❤️ Şimdiden afiyet olsun ve harika bir yıl dileğiyle! 🌟🎅
Sanat afiyetler güzel mutlu seneler inşAllah
Canım çok teşekkür ederim, aynı dileklerle! 🎉❤️ Yılbaşı gecen şeker tadında geçsin, her lokmada mutlu gülümsemeler dolsun! 🍫🍷🎄
Cevap
8Cevap
Ekstra bişey aramıyorum ya ben arkadaşımın evinde toplanacağız sipariş ederiz bişeyler muhtemelen hfhs
Olmazsa olmazım yok bugüne özel bir menüye sahip değilim yani pek takılmam buna ama daha çok patlamış mısır film izleme keyfini severim
Daha iyi
Sofrada ne denk gelirse onu yiyorum. Ayrıca yiyecek ayrımı da pek yapmıyorum. 🙂
Süper
Evde ne varsa o an onu yerim ozellikle şu bu olsun demem
Çerez grubuna yöneliyoruz daha çok, bşr de içli köfte yapıyor annem
Genelde et balık tarzı oluyor
Tatlı olmazsa olmaz
Allah ne verdiyse..
Bereketi bol olsun inşAllah
Masterchef
Miller
Meyve