Bir erkek net konuşmuyor, ne istiyorum demiyor ama kıskanıyorsa ne istiyor olabilir?

Ne istiyordur bu erkek? Bir süre görüştüğüm bir erkekle yeterince bağ kuramadığımı hissettiğim için görüşmeyi kesmiştim. 1 ay sonra yine ben iletişim kurdum, başlangıçta 1-2 gün güzeldi. Hiç beklemediğim bir anda arayıp geliyorum hazırlan gibisinden konuşmuştu hatta 😂 kadınlar sever ya öyle şeyleri. Ondan sonra görüşmedik, ama haftasonu görüşelim diye aradı, tamam dedim, sonra ama benim şu şu işlerim var onlar bitince gelirim dedi. Haydaaa dedim tabi içimden. Işlerin varsa görüşmeyebiliriz dedim, yok yok işlerim bitsin arayacağım dedi, bekletti beni akşama kadar, aramadı. Akşam da ben bir story atmıştım, aradı telaşlı bir ses tonuyla bugün dışarı mı çıktın dedi, hayır dedim. Neden soruyorsun falan, bu saate kadar aramadın, haber verebilirdin, bu saygısızlık falan dedim. Ondan sonra 2 hafta falan konuşmadık hiç. Özür falan dilemedi. 2 hafta sonra sınavım için nasıl geçti falan yazmış, sonra yine sohbet ettik biraz, pazar günü akşam ne yaptın evde miydin dedi, yani benim özellikle evde mi olmamı istiyor anlamadım. Geçen de story atınca dışarı mı çıktın demişti çünkü. Beni merak ediyorsan konuşabiliriz benden kaçıyorsun yazdım. Niye kaçayım demiş, o zaman istemiyorsun buluşunca her şey güzel ama yakınlık kurmuyoruz dedim, niye böyle olduğunu ben de sorguluyorum demiş. Ertesi gün günaydın iyi geceler sadece bu. Sonra ben mesajların görülmesini kapattım, yani en son yazdığı iyi geceleri benim hala açıp okumadığımı düşünüyor olabilir. En son işte ptesi oldu bu muhabbet. Istemiyorsun dediğimde istiyorum demediyse istemiyordur değil mi? Ondan gerçekten hoşlanmaya da başlamıştım, bir yerde hata mı yaptım bilmiyorum.. bugün de mesela yılbaşı daha önce yılbaşında bir şeyler yapalım demişti şehir dışına çıkma durumum vardı ama gitmeyeceğim, bilmiyorum o da belki başka plan yapmıştır..

Bir erkek net konuşmuyor, ne istiyorum demiyor ama kıskanıyorsa ne istiyor olabilir?