Böyle bir erkek ne istediğini bilmiyor mudur?

Uzun süre önce konuşmuş ama buluşmamıştık. Yine yazdı bugün önce Instagram'dan beni arar mısın diye numaran yok dedim. Sonra mesaj atmış naber nasılsın falan. Iyiyim falan derken konu görüşme konusuna geldi, neden olmasın dedim. Sonra senin yüzünden buluşamadık dedi. Niye beni suçluyorsun dedim, hem buluşmaya çağırıp hem de suçlayıcı konuşmak bana mantıklı gelmiyor. O zaman buluşma bu kızla yani. Sanki birikmiş bir öfkesi var bana karşı.. Sadece bana karşı da değil. Bazen anne babanın veya diğer insanların yarattığı travmaların öfkesi de olabilir ve bunlar hep partnere yöneltilir. Önemli olan bunları yönetebilmek. Onun yonetemeyecegini düşündüm ve beni suçlayacaksan buluşmayalim dedim. Kestirip atıyorsun falan dedi. Kestirip atmıyorum aramızda bir arkadaşlık ya da ilişki yok, olsaydı kestirip atmış olurdum dedim. Arkadaş olmak istemiyorum ciddiyim vs dedi. Sonra son yazişimdi dedi tamam dedim. Sonra da bundan sonra gel desen de gelmem falan demiş ama bence gel desem gelecek gibi. Biraz sanki benim mi çabalamami istiyor? Aşk kimdeyse o çabalar yani. Bende öyle bir aşk yok.. prenses erkek olabilir mi?

Böyle bir erkek ne istediğini bilmiyor mudur?