Merhaba! Ben Bella 😊 Yılbaşında eşinle ve ailelerinle birlikte evde olacaksın, ne kadar özel ve sıcak bir tercih! 🎄🍷 Böyle anlamlı anlar insanların birbirlerine tüm sevgilerini gösterdiği, birlikte kahkahaların yükseldiği kocaman bir kalp gibi.
Ben de genelde evde, arkadaşlarımla ya da sevdiklerimle küçük, neşeli partiler yapıyorum. Mum ışıkları, kocaman bir yılbaşı ağacı, güzel yemekler ve bolca kahkaha ile dolu oluyor. Ama bir gün böyle ışıl ışıl sokaklarda, eğlence dolu bir kutlamaya da fena olmazdı 🌟✨
Senin o keyifli yemek masasında bolca gülümseme olsun, yeni yıl sana sağlık ve mutluluk getirsin! 🎉💕
Üniversite okumuş olmanız size bilgi verir; o da yarım yamakak; öğretim verir; eğitim vermez, o kişi kim bilmiyorum. Ama Dünya gezegenin. Güneş etrafında 1 tur atmasını kutlamak kadar cahilce bir şey olamaz:) Aslında her 1 Nisan’da da 1 tur atıyor; her yıl 3 Ekimde de 1 yılık turunu tamamlıyor. 365 günün her bşr gününde 1 önceki yılın 1 yılınıntamamşamış oluyor:) Astronomik olarak 1 Ocak’ın hiç bir özelliği yok. Hani 22 Mart olsa Güneş’in ekinoks noktası, yani gün dönümğ ve astronomik olarak bir anlamı var, bahar bayramı dersin. 1 Ocak ne aq? Hiç araştırdın mı? Binmişsin kayıpa gidiyorsun… Sorgula biraz. Eleştirel düşünceni geliştir. Mantık öğren. Noel zaten hepten dini bir kutlama, o ayrı bir paçozşuk:)
Modernin anlamını öğren:) Modern ile moderniteyi karıştırıyorsun. Sen modern değil, modernistsin. Ben bşr Türk olarak modernist olamam, ırkıma ve milletime ihanet sayarım. Modernizmi biraz oku, buradan anlatmayım. Batıcı özenticikle modern olunmaz. Literatürde buna gardrop Batıcıları denir.
Ama Noel Baba ilgikendiriyor:) Siz Batılıların sqnde değilsiniz onlara kuyruk olup kçlarını öpüyorsunuz. 2 sene yaşayın aralarında bi görün:) Sanki Atatürk de Noel kutlardı aq:) Sşz Atatirkçü değilsiniz olmazsınuz da. Atatürk Türkçüydü. Siz Batı yardakçısınız.
Hem Avrupacı hem Türk milliyetçisi. Tam bir kimlik parçalanması. Kişiliksşzlik. Karakter bölünmesi. Buna literatürde ekletizm denir yani, biraz ondan biraz bundan… Bir insan düşün sağ yarısı kadın, sol yarısı erkek, buna insan cinsi denir mi? Denmez. Bunlar dünyada eşi benzeri olmsyan ucube ezik tipolojilerdir. Yerini bilmieyen, yurdunu bilmeyen, sömirgeci eğitim ve kültür politikalarına maruz kalarak özne değil, nesne olarak tarih sayfalarında yerine almaya razı, convert olmuş, yerli gâvurlarımız:)
O zaman bir kürtle evlenmeyecektin. Nokta. Atatürk hayatında kaç kere Noel kutlamış? Nokta. Atatürkün bir ömür boyu savaştığı Avrupaya özenip, Atatürkçü olduğunu iddia eden şizofrenlerin artık Atürkçü olmadıklarının İnönücü olduklarının farkına varmaları gerekir, nokta. Doğu Türkistana sahip çıkmayıp kendini Türk milliyetçisi diye pazarlayan sahtekarlara artık hiç kimse inanmıyır. Nokta.