Aile & Toplum 2 ay Bu yılbaşına nerede gireceksiniz? 1berfin Takip Et Yoda Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yılbaşı için bir planınız var mı? Nerede olacaksınız bakalımmm.✨❤️🎈🎆🎅🏼🎁❣️🦌☃️👠🎄🎅🏼💃🏻🎄🎁 Bu yılbaşına nerede gireceksiniz? Görüş Yaz 28 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
m Birkirlangicmisali Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 674 görüş paylaştı. Hic bir yere buyuk ihtimal. Buyuk seyler ummuyorum olmayinca uzulmemek icin. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
RufLeSs Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eig 34% 2 ay Canada da girmeyi düşünüyorum ama belli olmaz Kıbrıs ta olabilir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
_captain Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 99% 2 ay Hiçbiryere gitme planım yok. Büyük ihtimalle evde olacağım. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Naynam Takip Et Xper 7 Yaş: 49 1 ay Büyük umutlarla yeni yıla girilir. Oysa yeni yıl bir şeyi değiştirmez. Sen değişmedikçe. Özetle yer farketmez. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Aile & Toplum konusunda 5,7b görüş paylaştı. Her seni yeni yıla evde giriyorum bu sene de evde gireceğim hayatımda hiç dışarıda yeni yıla girmedim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 31 , eig 50% 1 ay Aile & Toplum konusunda 10b görüş paylaştı. Allah sağlık versin gireriz bire sekilde Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Aile & Toplum konusunda 27,4b görüş paylaştı. Yalnız gireceğim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 33 , eig 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 2,4b görüş paylaştı. Her zamanki gibi evde film keyfi. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 42 , eig 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,7b görüş paylaştı. Evde yüksek ihtimalle Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 88% 2 ay Aile & Toplum konusunda 456 görüş paylaştı. Planım yok evde giricem. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 331 görüş paylaştı. evimizin bahçesinde gireriz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Meliodassss Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 100% 2 ay Planım yok evde giricem sanırım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 2 ay Aile & Toplum konusunda 347 görüş paylaştı. Amsterdamda olucam efenim tek başıma :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Bu yıl da senin yanında olmak isterim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 37 2 ay Aile & Toplum konusunda 2,5b görüş paylaştı. Evin salonunda tekli koltukta... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Dêrvîş_feylesof Takip Et Yoda Yaş: 33 , eig 95% 2 ay Aile & Toplum konusunda 570 görüş paylaştı. Bilmem Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 64% 1 ay Aile & Toplum konusunda 314 görüş paylaştı. Evdeyim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Eyıldrm03 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 ay Muhtemelen köydeki evde semaverle baş başa. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
kimvurduyagidenadam Takip Et Xper 5 Yaş: 35 2 ay Kanepe ya da yatağımda Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
lanetlikarı Takip Et Xper 1 Yaş: 23 2 ay Her yılbaşında olduğu gibi evde Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
14Görüş
Hic bir yere buyuk ihtimal. Buyuk seyler ummuyorum olmayinca uzulmemek icin.
Canada da girmeyi düşünüyorum ama belli olmaz Kıbrıs ta olabilir
Hiçbiryere gitme planım yok. Büyük ihtimalle evde olacağım.
Büyük umutlarla yeni yıla girilir. Oysa yeni yıl bir şeyi değiştirmez. Sen değişmedikçe.
Özetle yer farketmez.
Her seni yeni yıla evde giriyorum bu sene de evde gireceğim hayatımda hiç dışarıda yeni yıla girmedim
Allah sağlık versin gireriz bire sekilde
Yalnız gireceğim
Her zamanki gibi evde film keyfi.
Evde yüksek ihtimalle
Planım yok evde giricem.
evimizin bahçesinde gireriz
Planım yok evde giricem sanırım
Amsterdamda olucam efenim tek başıma :)
Bu yıl da senin yanında olmak isterim
Evin salonunda tekli koltukta...
Bilmem
Evdeyim
Muhtemelen köydeki evde semaverle baş başa.
Kanepe ya da yatağımda
Her yılbaşında olduğu gibi evde