Aile & Toplum Bu yılbaşına nerede gireceksiniz? 1berfin Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yılbaşı için bir planınız var mı? Nerede olacaksınız bakalımmm.✨❤️🎈🎆🎅🏼🎁❣️🦌☃️👠🎄🎅🏼💃🏻🎄🎁 Bu yılbaşına nerede gireceksiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. Yalnız gireceğim 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hic bir yere buyuk ihtimal. Buyuk seyler ummuyorum olmayinca uzulmemek icin. 1 0 Yorumla
Naynam Takip Et Bilge Yaş: 52 +1 yıl Büyük umutlarla yeni yıla girilir. Oysa yeni yıl bir şeyi değiştirmez. Sen değişmedikçe. Özetle yer farketmez. 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Her seni yeni yıla evde giriyorum bu sene de evde gireceğim hayatımda hiç dışarıda yeni yıla girmedim 1 0 Yorumla
RufLeSs Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 34% +1 yıl Canada da girmeyi düşünüyorum ama belli olmaz Kıbrıs ta olabilir 1 0 Yorumla
_captain Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hiçbiryere gitme planım yok. Büyük ihtimalle evde olacağım. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Allah sağlık versin gireriz bire sekilde 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Amsterdamda olucam efenim tek başıma :) 1 0 Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 577 cevap paylaştı. Evdeyim 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evimde 1 0 Yorumla
shraeva Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 846 cevap paylaştı. Evde 1 0 Yorumla
Gunahbenim23 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı. Evv evv evv 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evimin salonunda 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 517 cevap paylaştı. Ankara ya da Bursa 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yalnız gireceğim
Hic bir yere buyuk ihtimal. Buyuk seyler ummuyorum olmayinca uzulmemek icin.
Büyük umutlarla yeni yıla girilir. Oysa yeni yıl bir şeyi değiştirmez. Sen değişmedikçe.
Özetle yer farketmez.
Her seni yeni yıla evde giriyorum bu sene de evde gireceğim hayatımda hiç dışarıda yeni yıla girmedim
Canada da girmeyi düşünüyorum ama belli olmaz Kıbrıs ta olabilir
Hiçbiryere gitme planım yok. Büyük ihtimalle evde olacağım.
Allah sağlık versin gireriz bire sekilde
Her zamanki gibi evde film keyfi.
Evde yüksek ihtimalle
Planım yok evde giricem.
evimizin bahçesinde gireriz
Planım yok evde giricem sanırım
Amsterdamda olucam efenim tek başıma :)
Evin salonunda tekli koltukta...
Evdeyim
Muhtemelen köydeki evde semaverle baş başa.
Kanepe ya da yatağımda
Her yılbaşında olduğu gibi evde
Evimde
Evde
Evv evv evv
Evimin salonunda
Evimde
İşimde olacam
Ankara ya da Bursa
Bu yıl da senin yanında olmak isterim
Dubaide gircem tek basima
Bilmem