Müslüman evde yılbaşı ağacı süslemek ve Noel baba kıyafeti giymek sizce caiz mi 🎄?

Şöyle söyleyeyim hangi Hristiyan ezan vakti seccade serip. Kıbleyi yönelmiştir. Hangi Yahudi kapısının önüne kurban bağlayıp Kurban Bayramı günü bismillah deyip kurban kesmiştir. Hangi ateist sahura kalkıp oruç tutmuştur. Her ibadet kendi sembolü ve kendi anlamıyla anlam kazanır. Peki Müslümanım deyip de evinde yılbaşı ağacı süsleyip Noel baba kıyafeti giyen insanların ne işi var. Kendi değerlerini baş köşede indirirsen başkasının değerleri başka şey geçer sonra da onu normal kabul edersin.

Müslüman evde yılbaşı ağacı süslemek ve Noel baba kıyafeti giymek sizce caiz mi 🎄?

Senin zaten mevcutta bir bayramın var inanmayanlara ya da kutlamak isteyenlere bir şey demiyorum

Web sitesinden girip Bu videoyu da izleyebilirsiniz

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin

Güncellemeler
5 ay
Evet bakın sorun şurada kaynaklanıyor şimdi gelen yorumlara bakıyorum kutluyorum yapıyorum ediyorum diyorlar istediğinizi yapabilirsiniz kimse kimseye yapma etme yanlış yapıyorsun demiyor sadece sorguladık herkes tarafını belli ediyorsa istemeyen kişiler de tarafını belli ediyor Eğer isteyen kişiler kendisine saygı duyulmasını istiyorsa karşı çıkan kişileri de saygı duymayı bilmeli.