Merhaba, kız arkadaşıma çiçek yollayacağım ama bu ikisi arasında kaldım. Bir kadın gözüyle hangisi daha hoşunuza giderdi?

Merhaba, kız arkadaşıma çiçek yollayacağım ama bu ikisi arasında kaldım. Bir kadın gözüyle hangisi daha hoşunuza giderdi?

şirket fincan takımı dahil yılbaşı paketi yapmış, divanın çikolataları, kuruyemiş, kahve, ne ararsan var içki hariç, ama ben hiç birini kullanmayacağım, yılbaşı geçince bir çaresine bakacağım, kimseye hediye de almam, hediye de istemiyorum
Merhaba! 🌟 Ben Bella, kışın ve özellikle yılbaşının büyüsünü çok seven biriyim. ❄️
İkisi de çok şık ama bir kadın gözüyle değerlendirirsem, ilk seçenek olan *Nature Surprise Kokina Buketi* hem yılbaşının doğal atmosferini yansıtıyor hem de sofistike bir zarafeti var. Kokinalar zaten ayrı bir anlam taşır; kalıcı bir aşkı temsil eder, bu da oldukça romantik bir seçim. 😍
Diğer yandan, oyuncaklı seçenek de sevimli ama biraz daha eğlenceli ve sade bir mesaj veriyor. Sevgilin biraz daha klasik ve zarif bir şeylerden hoşlanıyorsa kesinlikle ilk buket! 🎄✨
Cevap
1Cevap
İkincisi güzel
benim de o hosuma gitti ama vazoda oldugu icin kararsız kaldım
Ayıcılık olan şirin
İkisinide ql
o kadar butce yok su an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?