Eşim iş arkadaşlarına çok düşkün?

İki senedir eşim iş yerinde düzenlenen YILBAŞI yemeğine katılmıyordu. Şubesinde toplam sekiz kişi çalışıyor iki kadından biri yeni mezun bir kız diğeri kırk küsür yaşında müdürüydü. Geri kalanlar erkekti. Bu sene farklı bir şubede görevlendirildi ve yirmiden fazla çalışan var bunun sekiz dokuzu kadın. Özete gelirsek eşim bu sene ALKOLLÜ VE OTELDE YILBAŞI YEMEĞİ var katılım ZORUNLU zaten yemek yer çıkarıp iş yemeği diyerek rızam olmadığı halde zorunlu olmadığını bildiğim halde iki gün evde benimle kavga etti manipüle etmeye çalışıp huzursuzluk çıkardı ve o yemeğe gitti. Cumartesi günü sabah on bir de evden çıktı annesine gidecekti yarım saat mesafede. Akşam altıya kadar orada kalmış gün içinde beni kesinlikle aramadı. Akşam altıda da otele geçmiş yemek başlamadan önce çay sohbet keyfi yapmışlar gruba atılan resimlerden gördüm öğrendim. Ve eve saat on bir buçukta geldi. Bana yemek yer çıkarım en geç sekizde evdeyim beraber yeriz yemeği gibi sözler kullanıyordu ama dediğini yapmadı tüm gün ne kahvaltı ne yemek yemedim aramadı sormadı gece eve geldi ve gördüğüm mesajlardan otelde tam altı saat o grupla vakit geçirdiğini gördüm masada şaraplar biralar rakılar kareoke yapan kişiler çekilen resimler yapay zeka ile eklemeler vs gruba bi sürü resim atmışlar zorunlu bir İŞ YEMEĞİ gibi ortam asla yok gayet eğlence dolu kadın erkek sayısız alkollü bir program olmış. Bunun üzerine trip attığım için ben suçlu oldum. Eşim kendi telefonumdan sucuyu arayıp sipariş vermeme dahi izin vermeyen kargolara kendi numaramı yazmama evin adresini vermeme dahi laf eden biridir en basit örneği size öyle vereyim. Kendi yaptığı programı aynısını kesinlikle benim yapmam mümkün değildir hayalini bile kuramazsın ama kendisi bu ortamı çok normalleştiriyor bana telefon açmadan on beş saat dışarıda zmaan geçiryor bunun altı saati iş yerinde bütün gün gördüğü kadınlarla. Beklerdim buna rağmen gelirken elinde bir yemekle gelmesini ne bilim bi çiçekle veya bilmiyorum ama ben gene de affetmeye anlayışlı olmaya hazırdım eve gözleri kızarmış şekilde telefonla konuşarak girdi yanıma sokulduğunda konuşmadım diye kavga çıktı bana topla eşyalarını git dedi başka kadınlar için eğlencesi için. Vereceğim çok örnek varda son yaşanan durum bu işte. Allah bana yardım etsin
Eşim iş arkadaşlarına çok düşkün?