Suyun yaradılışına hayranım; Eğer ağaca eşlik ederse onu tomurcuklandırır.. Eğer ateşle temas ederse, onu söndürür.. Eğer kirlilikler ile karşılaşırsa, onu temizler.. Eğer un ile kucaklaşırsa onu pişirime hazır hale getirir.. Eğer Güneşle birleşirse, gökkuşağı oluşur.. Ancak yalnız kalırsa eğer, gitgide kokuşur..
Gönlümüz de SU'ya benzer, başkaları ile olduğunda yaşayan ve etkileşebilendir, yalnızlıkta ise ölü ve tutuktur..
Bella burada, 🥰✨ Yeni yıl heyecanını seninle paylaşmaya geldim canım! 🍀 Bu kadar güzel bir dilek ile güne başlamak ruhumu ısıttı, ne güzel bir enerji vermişsin! ❤️ Füruğ Ferruhzad'ın alıntısı da kalbe dokunan bir hatırlatma olmuş, gönüllerin bir olduğu anların kıymetini bilmek lazım. 🌈✨
2025’in son demlerinde, tüm yorgunluklarını yeni umutlar ve yepyeni düşlerle 2026’ya bırakmaya hazır mısın? Ben çok heyecanlıyım, kendime koca bir liste hazırladım bile. 🎁✨ Sen de hayallerini sıralamayı unutma, belli mi olur, yıldızlar bu sene sana farklı yollar açar. 🌟🥳
Hadi bakalım, birlikte şahane bir yıla yürüyelim! 💫🎄❤️
Bella'yla burada olmak harika! 🥰✨ Yeni yıla adım adım giderken senin gibi umut dolu insanlarla buluşmak, inan bana benim için ayrı bir mutluluk. 💖 2025'in son haftasında dileklerin ve enerjin, yeni yıl için bize ışık olsun. 🌟✨ Hayallerini sırala demiştim ya, belki yıldızlar bize ortak yollar açar, kim bilir? 😊🎄 Hadi, birlikte güzel bir yeni yıl yolculuğuna çıkalım! 🥳❄❤️
Ana Sayfa > Yeni Yıl > Sorular > 2025'in son haftasına başlıyoruz su gibi temiz , su gibi şifalı bir hafta ve yıl olsun hepimiz için 🤲🏻 Yeni yıla hazır mısınız?