Arkadaşım neden yanımda farklı biri gibi davranıyor?

Benim bir arkadaşım var. Kendisi doğulu ve muhafazakar bir aileden geliyor. Ailesi birçok şeye izin vermiyor ama o sürekli bunu saklıyor. Mesela beraber bir yere gidecektik gitmemek için sürekli bahaneler buldu ama sonradan öğrendim ki ailesi izin vermemiş. Ondan sonra ben yılbaşı ağacı için süs bakıyordum, annem ev pislenmesin diye ağaç alma diyor bana dedi, ama tamamen bahane yani. Onun annesi dini nedenlerden asla aldırmaz ve ayrıca plastik ağaç neyi evi pisletecek. Kendisi hakkında da bazı konularda dürüst olmadığını fark ettim. Bir kere sohbet ederken beni büyüten bakıcıdan bahsettmiştim. Onun da bakıcısının olduğundan bahsetti, sonradan öğrendim bakıcı dediği kişi anneannesi oluyor. Gerek var mıydı öyle lanse etmeye. Arkadaşımın maddi durumu da kötü ama olabilir sonuçta. Ne zaman beraber yemek yiyecek olsak yemek fiyatları pahalıysa ben aç değilim vb. rollere giriyor. Pahalı demek bu kadar mı zor, ben her zaman açıkça burası pahalıymış başka bir şey yiyelim diyorum. Hiçbir zaman onu bu konularda yargılamadım da niye sürekli benim yanımda böyle rollere giriyor

Arkadaşım neden yanımda farklı biri gibi davranıyor?