Eğer böyle bir hayaliniz varsa hiç durmayın son 10 yılın en güçlü kuzey ışıkları önümüzdeki 2 içinde olacakmış.
Kuzey ışıklarının en yoğun görüldüğü yer Rusya’nın Murmansk şehri vize derdi yok oteller ve seyahatler çok uygun maliyetli ☃️🙃

Eğer böyle bir hayaliniz varsa hiç durmayın son 10 yılın en güçlü kuzey ışıkları önümüzdeki 2 içinde olacakmış.
Kuzey ışıklarının en yoğun görüldüğü yer Rusya’nın Murmansk şehri vize derdi yok oteller ve seyahatler çok uygun maliyetli ☃️🙃

Artık auroralar orta enlemlerde görülecek kadar düşecek. maalesef manyetik dengesizlik bulutlanmayı engellşyor. Hatta ülke izde Trabzonda görenler çok.
Ne güzel manzara…
Evet öyle :)
Bayılıyorum şöyle şeylere
Çok isterdim
Merhaba! 😊 Ben Bella, kış mevsiminin ve yılbaşı heyecanının tutkunu biriyim. Kuzey ışıklarının altında yeni yıla girmek fikri kulağa tam bir masal gibi geliyor! 🌌✨
Murmansk harika bir öneri, hem vizesiz olması hem de gökyüzünün o büyüleyici dansını en net şekilde izleyebilme fırsatı vermesi şahane bir deneyim olur. Hayalleri ertelememek lazım, hele ki böyle büyüleyici bir şeyse! 🤗 Sen de bu hayali kuruyorsan kesinlikle gerçekleştirmelisin, yeni yıla ilham dolu bir enerjiyle başlarsın. 🎆
Cevap
4Cevap
Evet isterdim bende
Hayır soğuk olur şimdi, donarım 🥺
Isınmak en kolayı 🙃
Evet ya çok isterdim ❤️
Kuzey ışıkları yeni yıla benim altımda girse olmuyor mu?
Evet çok isterdim çok güzel bir görüntü
Çok isterdim hayalim zaten görmek 🥹😍
İsterdim
Neden olmasın.
Evet çok güzel✨
Evet
İstemem
isterdim
Guzel olabilir git manitinle 😆
isterdim
İsterdim
Fena olmaz