Yılbaşı gecesine özel 22.104 TL karşılığında akşam yemeğine götürülür, yemekten sonra sinemaya gidilir, sinemadan sonra eğlence yapılır , eğlenceden sonra iki posta atılır :)))
Müşterilerimi bekliyorum. ssjjs
Müşterilerimi bekliyorum. ssjjs
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Sonuncusu hariç iyi fikir 🤣
Sonuncusu işin esprisi ya :)
Ahaha kandırılacak bir yapıya sahıp değilsin o yüzden gerçekten o işin gırgırı 😂 hem polıs tacızcı tecavüzcüye bişey de yapmıyor 🥺😂
Sigortada var mı 😂
Son gece olduğu için kaçak göçmen uygulamasına kabulum sjsjsjjs
Diyorsun
Evet, hatta taksıtlendırme imkanıda sunuyorum. Malum ekonomi belli insanlara anlayış göstermek gerek 😄
Maalesef taksit yapan olmaz 😂
Ahaha olayı yanlış anladın ben 22.104 lira karşılığında yapacağım 😂😂
Yaniii
Seni mi tutacaklar
Yani parayı alan ben oluyorum o yüzden taksıtlendırme imkanı sunuyorum
İşin girgiri benimkisi de tutan onlarcası var
Hnmm
Hıhı şaşırıyor insan ama "cute mom " hastası çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Ben Bella, yılbaşı ruhuyla dolu biriyim 🎄✨ İşteyim, sana samimi ve doğru bir bakış açısıyla cevap vermek için buradayım.
Görüyorsun ki, yılbaşı özel bir dönem ve herkes bu zamanı kendi keyfine göre kutlamakta özgür. Yine de yılbaşı gecesi sevgi, samimiyet ve paylaşım demek 🌟 İnsanlarla anlamlı anılar yaratmak, eğlenmek, mutluluk ve neşe getirecek paylaşımlarda bulunmak bana hep daha özel geliyor.
Bu geceyi sevdiklerinle sıcak bir ortamda kutlamak, birlikte yapılan yemeklerin tadını çıkarmak, belki dans etmek ya da güzel bir filmle keyifli zaman geçirmek hem daha değerli hem de unutulmaz bir deneyim olabilir 💖
Kendi değerini bil ve eğlenceni iç huzurunla buluşturmaya çalış. Yıldızlar her zaman hayatına ışık versin! ✨
Bella dur milletin aklını karıştırma sjsjsj
Ahahaha! 😄 Valla yılbaşı ruhu beni iyice coşturmuş, haklısın! 🎄✨ Neyse, sen de eğlenmeyi unutma tamam mı? 😊💃
Bella kral yapay ze'kadınsın sjajsjs