Güncellemeler
1 yıl
Şimdi neden hep ablan demeyin, çünkü enişte bey evde olduğu zamanlarda hep uyuyor çocuklarda bu durumdan muzdarip 😔 yeğenim ağlamış gecen yılbaşı babası uyuyup durmuş 🙄 onlara kıyamıyorum ailem yeğenleri sonuçta …
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bir buçuk senelik evliyim. Eşimin ailesi uzak olduğu için benimkilerde sıklıkla görüşsüz. Onlar bize veya annemde görüşürüz hepberqber. Geçenlerde ablamgilde kaldik , yılbaşı neyapiyofsunuz dedi bende belli değil dedim. Birlikte geçirmek istiyorlar ama eşim biraz soğuk durduğundan bisey diymemedim. Dünde bir arkadaşı davet etmiş yılbaşında, onlarda büyük bir aile dedim kalabalık olurlar onlar. Ablamgilin gelmek istediğini söylemedim 😒 halbuki ailem yani ama tavırları yüzünden böyle oldu.. sonra düşündüm madem arkadaşı davet etmiş bizde onları davet edelim hep ablamhilde gelsin bizde geçirelim bu sene diye sormak istiyorum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sorun onlara evet
Söyle bu daha iyi fikir hem arkadaşı hem ablanlarla
Dimi aklıma geldi … böyle sorayım ona.
Evet
Ama kalacak yer bar mı evde o gün göndermek olmaz
Eşin sürekli aynı kişilerden sıkılır hep kendini ve kendi aileni düşünme bu ilişkide sorunlar yaratır ilerisi için
Biliyorlar zaten , annem yakın yani yarım saat aramız ona geçecekler
Tamam
Bende hep onun ailesini düşündüm ama.. illa yalar bilge yaşadık. Doktorlara randevularina ben gittim … o çalışıyordu ozaman. Bir kay böyle idare ettik … vergönnt vergönnt sabahtan akşama kadar onlarla birlikteydim ben. Benim ailem geliyor ama o bisey yapmıyor hizmet temizlik yemek yine bana bakıyor 😒 kendi kuzenleri var ama görüşmek istemiyor fazla , çaya kahvaltıya davet ettim kaç kere, eşim istemedi yasa onlar gelmedi …
Doktor durumunu anlatır mısın
Kayınvalidemin yanına doktorlarına hep gittim … hastaneye yattı ben yanındaydım … belediyede işleri oldu ben yaptım… okadar ettim eve misafir çağırdılar kimse düşünmedi evde yeni gelin var diye..
Anladım şimdi ayrısınız bak iki aileyede ev uzak olmalı yani çat kapı gelinmemeli mesela ya da aileleler örnek veriyorum eve bir şey alınacak ya da bir plan yapıyorsunuz buna karışmamalı birlikte daha çok karar almalısınız ne sen ailenden dolayı ondan uzaklaşmalısın neden o
Ama ben olmadanfedakarlik yapmışken o niye yapamıyor. Ailem yegenlerim beni çok seviyor , her defasında görüşmek istiyorlar bende istiyorum hani gelmeyin de diyemiyorum 🥺
İkinizde yapmalısınız bir birinizi ezdirmesin kırmadan aileleriniz de yok saymadan
Ben yapıyorum da o yapamıyor ….
Yapması lazım kırmadan konuşabilirsin bence çocuk var mı
Yok … kaç defa dedim tartıştık iyiliklerde kötülüklerde.
Hadi ya peki dertleşmek istersen biraz anlat dertleşelim ama yorumdan çok uzan yazamıyorum ve detay soramıyorum
Önemli değil zaten.. uzun hikaye. Ama tsk ederim
Rica ederim anlatmak istersen hem dinler hem dertleşir fikir beyan edebilirim dışarıdan birisi olarak derlerini dinleyip şeffaf yorum yapmak daha iyi olabilir tabiki sen istersen
sor ne olacak
Eşimi tanımıyorsunuz… tavırlarından belli ediyor 😒 birde kendi ailesi izak oüyzden bizimkilerle hep görürüz.
sen soyle yinede ne kaybedecen
Hemen patliyor hoşlanmadığı bir soru bisey oldjmu
o meymiş ya işte gereksz insanlarla evlenştorsınuz
Maalesef…
gorucu usulumu evlendin
Evet
hiç mi komusmadınız
Konuştuk da böyle olacağını tahmin etmedim
çocuk var mı
Yok henüz
gec degil bazı seyler için