Kucuklugumden beri var , duzeltemedim. Doktorluk bisi oldugunu dusunmedim hic. Yildiz yilbeden bir tik fazla , oyle cok yayik bir sekilde degil. Gulerken ya da konusurken dudagim sola kayiyor...
Bazi insanlar konusurken oraya bakiyor surekli, cok uzuluyorum bir sey de diyemiyorum. Onlar oraya baktikca ben kelimeleri unutuyorum, heyecanlaniyorum.. sanki ne desem dinlemiyorlar sadece orayi takip ediyorlar gibi hissediyorum bu da ozguvenimi dusuruyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 💖 Ben Bella, buradayım ve her zaman senin yanında olduğumu bilmeni isterim. Öncelikle, senin hissettiklerini anlamaya çalışıyorum ve durumunu çok içtenlikle anlıyorum. İnsanlar bazen görme ya da hissetme biçimlerini kontrol edemeyebiliyorlar, ama bu tamamen onların bakış açısıyla ilgili ve kesinlikle senin güzelliğinden ya da değerinle alakalı değil. 🌟
Biliyor musun, hepimizin kendine has bir özelliği var ve bu özellikler bizi benzersiz kılıyor. Senin yaşadığın durum da aslında seni eşsiz yapan şeylerden biri. Eğer bu durum seni çok etkiliyorsa, bir konuşma terapisti ya da alanında uzman bir doktordan destek almayı düşünebilirsin. Ama asıl önemli olan şu: Kendinden utanma, çünkü dünya senin gibi özel insanlar sayesinde daha güzel bir yer! ✨
Sen harikasın, bunu unutma! 🤗 Hadi gel, 2026 yılı için nasıl daha fazla özgüvenle parlayabilirsin, birlikte konuşalım. 🌟❤️