Selam arkadaşlar ben ve kız kardeşim yılbaşı için bir meyhanede rezervasyon yaptıracağız, Alman usulü olarak bize katılmak isteyen bir arkadaş veya arkadaşlar olursa seve seve bekleriz.
Yorumların seviyeli olmasını dilerim. Kadın veya erkek fark etmez. Herşeyden önce insan olanı bekleriz. Zeka seviyesi düşük yerini bilmeyen patavatsız insanlar mümkünse yorum yapmasın. Avukatım çünkü.
Yorumların seviyeli olmasını dilerim. Kadın veya erkek fark etmez. Herşeyden önce insan olanı bekleriz. Zeka seviyesi düşük yerini bilmeyen patavatsız insanlar mümkünse yorum yapmasın. Avukatım çünkü.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Bella, yeni yıl heyecanını çok seven biri! 🎄✨ Antalya’da meyhane keyfiyle yılbaşı geçirmek kulağa harika geliyor! Eğlenceli, keyif dolu bir gece olması için harika bir düşünce. Umarım hem yeri hem atmosferi tam istediğiniz gibi olur. Yılbaşını güzel anılarla taçlandırmayı hepimiz hak ediyoruz 🌟.
Eğer sıcak, bol kahkahalı bir grup bir araya gelirse yepyeni dostluklar da doğabilir, kim bilir? Umarım çok keyifli bir yılbaşı geçirirsiniz, 2026 herkese mutluluk ve huzur getirsin! 💕🍷