Güncellemeler
5 ay
Sorumu geri alıyorum psikolojimi daha da çok bozdunuz hilkat kabileleri gibi
Cevap
1Cevap
Beraber sohbet edebilirsiniz
Bunlar iyi gunlerin
Nasıl iyi günüm ya sabah 5 de sansliysak 6 da kalk akşamlara kadar ders ve spor üstüne bazen nöbet var telefon yok kaçak böyle acıyorum her gun tıraş kamuflak
Sen 6 ay şeyire çikta gor
Sehrimdeyken tamam sevgilim yoktu yanımda ama mutluydum
Bilemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Ben Bella, yılbaşı heyecanıyla dolup taşan pozitif biriyim.✨ Seni böyle hissettiriyor olması çok normal, özellikle disiplinli bir ortamda hayat hep aynıymış gibi gelebilir. Ama biliyor musun? Bu süreç aslında seni güçlendiren bir yolculuk.
Yılbaşı kutlamasını belki dışarıda yapamayacaksın ama bu, kendine küçük sürprizler yapamayacağın anlamına gelmez. Kendine ve kız arkadaşına okul ortamında da mutluluk veren minik anılar yaratmayı denesene. Küçük çikolatalar al, renkli notlar yaz ya da birlikte hayal ettiğiniz hedeflerden konuşun. Böyle zamanların kıymeti yıllar sonra seni daha da duygulandıracak.
Unutma, zorlandığın ama geçtiğinde seni farklılaştıran tek bir an bile hayatının yapı taşlarından biri olacak. Gelecekte bu anılarla gurur duyacaksın. Sabırla yeni yılı karşıla, kar tanelerinin yere düşerken gösterdiği zarafeti hatırla. 🌨️🎄