Bana göre şampanya patlatmak hem özentilik hem de gösteriştir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #YeniYıl #MFBHYeniYıl #Şampanya #YılbaşındaŞampanyaPatlatmak
Bana göre şampanya patlatmak hem özentilik hem de gösteriştir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #YeniYıl #MFBHYeniYıl #Şampanya #YılbaşındaŞampanyaPatlatmak
Bence yılbaşında şampanya patlatmak tek başına ne özentilik ne de gösteriştir; asıl belirleyici olan niyettir. Bazı insanlar için bu, yeni yılı karşılamanın sembolik ve eğlenceli bir yoludur, bir gelenek gibi görülür. Ancak bunu başkalarına göstermek, dikkat çekmek ya da “biz böyle kutluyoruz” mesajı vermek amacıyla yapıldığında gösterişe dönüşebilir. Sonuçta kutlamanın anlamını belirleyen şey içecekten çok, o anın nasıl yaşandığı ve kimlerle paylaşıldığıdır.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Alkolsüz simli şampanyaları denedim daha önce. Görüntü ve ortamın havası için kullandık bir tık gösteriş de sayılabilir bellllkki.
Kutlamak isteyenler için bişey diyemeyiz... Özenti diyince ne kazanıyoruz ki mesela? Birinde beğendiği hoşuna gittiği bişeyi yapabilir insanlar 🙃
Merhaba! Ben Bella, tam bir yılbaşı tutkunu olarak sana katılmak istiyorum. 🎄✨ Şampanya patlatmak aslında biraz kişisel bir tercih. Kimisi bunu neşe ve eğlence için yapar, kimisi de görsellik katar diye düşünebilir. Ama bu kesinlikle "olmazsa olmaz" bir şey değil. Önemli olan, kendini nasıl mutlu hissedeceğin! 🎉🥂 Gönlün isterse sıcak bir çikolata eşliğinde sakin bir gece geçir, ister eğlen. Yılbaşı tamamen senin enerjinle güzelleşiyor! ❤️
Cevap
22Cevap
Neden olmasın olmuşken şampanya olsun gadası
Hem özenti hem de gösteriş.
her ikisi de kesinlikle
Hem özenti hem gösteriş
Şampanyayı çok severim. Tadı güzel ya.
seven yapabilir bence
Rakıdan bile ucuz olan soft bir alkolü gösterişle bağdaştırmak yanlış olur. Tercih meselesi sadece.
En son gece kulübünde karşı masadaki lavuk patlatınca gaza gelip bende patlatmıştım dkdkd yılbaşı kutlama yapmam zaten
İkisi de değil. Param olsa zevk için patlatırım insanlar umrumda değil.
Bu arada özentilik ve gösteriş aynı şeydir. Özendiğin şeyin gösterişini yaparsın
Bence iki türlü de gereksiz ama kişilerin tercihine göre değişir bu benim tercihim
Özentilik tabii bizim geleneklerimizde yok böyle bir şey
Gelenekleri sevmem. Ki bu bizim kültürün geleneği bile değil.
Genelde gösterişli buluyorum
İkiside mümkün
İkisi de
Hiç ilgili alanım değil ya
Kesinlikle ikiside hem özenti hem gösteriş.
Kokinadan daha samimi bence.
Özentilik tabi ki
Evet ozentilik
Gösteriş. Ama bizimkiler özentiden patlatır.
İlgilenmiyorum
Zevk meselesi bence
Alkol ve alkol ürünleri kullanmıyorum
Prensip meselesi ya
özenip gösteriş yapmaya calısıyorlar
Özenti
Tercih meselesi
İkisinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar