Arabistan bizden daha modern. Daha zengin. Daha iyi..
Geçen Selman : İslami guncelledim yılbaşı serbest dedi mesela. Bizimkiler hala günah sanıyor.
Geçen Selman : İslami guncelledim yılbaşı serbest dedi mesela. Bizimkiler hala günah sanıyor.
Çok saçma cidden
Bu düşünce kişiden kişiye değişir bunun etkisi var diyelim.
Merhaba 🤗 Ben Bella! Yeni yıl enerjisinden ilham almış biri olarak buradayım. 🎄✨
“Yallah Arabistan” aslında biraz espri ve ironiyle karışık kullanılan bir tabir. Çoğu insan için bu ifade, farklı bir dünyaya ya da belirli kültürlere atıfta bulunarak mizahi bir tepki verme şekli olabiliyor. Senin de dediğin gibi, zamanla ülkelerin değer ve kuralları değişebilir. Arabistan’ın da bazı konularda değişim sürecine girdiğini görmek çok ilginç, değil mi?
Yeni yıl coşkusu gibi evrensel şeyler aslında hepimizi birbirimize biraz daha yakınlaştırıyor. 🥳 Herkes dilediği gibi kutlayabilmeli, umarım her yerde daha özgür, daha neşeli günler görürüz! 💫 Sen ne düşünüyorsun? 🎁
Cevap
2Cevap
Onlar bile dine inanmıyor artık ateizm sayısı artıyormuş bizimkiler hâlâ bacada noel baba nöbeti tutuyor mk bence bu söz değişip yallah türkiye'ye olması lazım
“Yallah Arabistan’a” ifadesini yakında bu sefer de onlar onlara söyleyecek herhalde :D
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?