Yeni Yıl Yılbaşı kazağı günlük hayatta da giyilir mi ya? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Okula gitsem mesela daha yıl gelmeden millet bu kız mal mı der mi? Kedere ilan edilir miyim acep? Noel Baba , ağaç , şeker falan var üstünde Güncellemeler5 ay Kefere olacaktı efenim Yılbaşı kazağı günlük hayatta da giyilir mi ya? Cevapla Fal Soruları Babalık Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 5 ay Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. giyilir evet 0 0 Yorumla
HakanŞahin07 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 5 ay 😂😂😂😂😂 Ruh halimiz öylebi bozulmuşki Yılbaşı kazağını Yılbaşı kazığı diye okudum Rahat ve sıcak tutuyorsa istediğin gibi giy 😂😂😂 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 5 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet giyilir neden olmasın 0 0 Yorumla
EnesBT Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 5 ay Yani zaten bu dönemde giymelik şey aslında 0 2 Yorumla Soran 5 ay Aynen öyle cicim giyeyim gitsin Yorumla EnesBT 5 ay Aynen aşko Yorumla
polatt0002 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 5 ay Merak ettim nasıl bir şey ya o 0 7 Yorumla Soran 5 ay Yılbaşı kazağı işte klasik Noel babalı , şekerli falan h&m yılbaşı kazağı yazınca çıkıyor Yorumla Soran 5 ay DeFacto yaz hatta daha benzer örnekler çıkıyor Yorumla polatt0002 5 ay Baktım ve bence giyme o ne öyle Sjjsjs Yorumla Soran 5 ay Güzel ya kış hem gsjahdjajd Yorumla polatt0002 5 ay Yok be sjsjsjs Yorumla Soran 5 ay Giymiyorum artık 😨😫😵 Yorumla polatt0002 5 ay Daha güzelleri yakışır sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
giyilir evet
😂😂😂😂😂 Ruh halimiz öylebi bozulmuşki Yılbaşı kazağını
Yılbaşı kazığı diye okudum
Rahat ve sıcak tutuyorsa istediğin gibi giy 😂😂😂
Evet giyilir neden olmasın
Yani zaten bu dönemde giymelik şey aslında
Aynen öyle cicim giyeyim gitsin
Aynen aşko
Giyilir.
Merak ettim nasıl bir şey ya o
Yılbaşı kazağı işte klasik Noel babalı , şekerli falan h&m yılbaşı kazağı yazınca çıkıyor
DeFacto yaz hatta daha benzer örnekler çıkıyor
Baktım ve bence giyme o ne öyle Sjjsjs
Güzel ya kış hem gsjahdjajd
Yok be sjsjsjs
Giymiyorum artık 😨😫😵
Daha güzelleri yakışır sana