Yeni Yıl Merhaba, ben geldim 🙂✨ Ütopik dünyamdan şans yıldızları toplayıp getirdim. Yeni yıla girerken kimler ister? Heraşira Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Hera'nın Yıldızları... ✨ Güncellemeler6 ay Hera'nın Süper Sorusu ✨ Merhaba, ben geldim 🙂✨ Ütopik dünyamdan şans yıldızları toplayıp getirdim. Yeni yıla girerken kimler ister? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. hoş geldin Hera ben ay da isterim ay olmadan olmaz 😄 1 1 Yorumla Heraşira 6 ay Hoş bulduk tabi ki 😊🧺🫴🏻🌙✨ Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 6 ay Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. bir şey istemiyorum hoş geldin 1 1 Yorumla Heraşira 6 ay Hoş bulduk 🫴🏻✨
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 6 ay Bende isterim o halde...😀 1 3 Yorumla Heraşira 6 ay Tabii ki de en büyüğüüü 😊🫴🏻🌟 Yorumla Acid_Qeenn 6 ay Teşekkür ederim...🥳🌺 Yorumla Heraşira 6 ay Rica ederim. 😊🌼 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 6 ay Bütün insanlar mutlu olsun 1 11 Yorumla Heraşira 6 ay Olsun sende al 🧺🫴🏻✨ Yorumla _Maidetta_ 6 ay Payıma ne düştü Yorumla Heraşira 6 ay Verdim ya yıldızını görünmüyor mu? 😅 Yorumla _Maidetta_ 6 ay tamam o yıldızın mutluluktaki açılımı nedir 😂Hee biz seçiyoruz dimi doğru Altın, para, zenginlik o halde 😂 Yorumla Heraşira 6 ay Evet😅Sen ne istiyorsan o olsun. ✨ Yorumla _Maidetta_ 6 ay Ya benim istediğim şey bi başkasının istemediği şey ise 🙄🙃 Yorumla Heraşira 6 ay Orasını ben bilmem 🤷🏻♀️Kendi aranızda halledin, beni karıştırmayın 😅 Yorumla _Maidetta_ 6 ay Ben heybemdeki yıldızlardan sorumluyum diyorsun 😂youtube.com/shorts/8RTMAuKF0d0?si=6Cv-O6ECJiDuYmPW Yorumla Heraşira 6 ay Evet 🙂Abi uçaraktan gider artık 😂😅 Yorumla _Maidetta_ 6 ay Kim tutar 😅 Yorumla Heraşira 6 ay Ben tutamam 🤷🏻♀️😅 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 6 ay Benim şansım yok boşuna toplama 😕 1 2 Yorumla Heraşira 6 ay Ben topladım sanada getirdim 🫴🏻🧺✨😊 Yorumla YorgunBirCicek 6 ay 🌸🌸 Yorumla
s Liwes Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 6 ay Hoş geldin, güzel olur 1 1 Yorumla Heraşira 6 ay Hoş bulduk şans yıldızın 🫴🏻🌟 Yorumla
fesfs Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 6 ay Ben isterim kalbimden bir dileğim var. 1 3 Yorumla Heraşira 6 ay Dur şu 🧺tin altından en güçlüsünü vereyim. 🫴🏻🌟😊 Yorumla fesfs 6 ay Aldim kabul ettim😀😀😀 Yorumla Heraşira 6 ay 😃😃😅 Yorumla
Ebru2777 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 6 ay Ben İsterim😄 2 3 Yorumla Heraşira 6 ay Tabii ki 3'lü kombo hemde sana abla 😊🫴🏻🌟✨💫 Yorumla Ebru2777 6 ay 🤭🌸🌹🌹🌹 Yorumla Heraşira 6 ay 😊🌼💕 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% 6 ay Güzel düşünceler bunlar Ama hayat acımasız 1 4 Yorumla Heraşira 5 ay Evet öyle..Ama ben boyun eğmem.Şans yıldızınız 🫴🏻✨🌟 Üşüyenbuz 5 ay Karunda olsanız ölüyosunuz ama ben güçlüyüm diyosanız yapacak bişey yok 🤷 Ayrıca beni 3-5 yıldızla kandıramazsınız? En azından bi Samanyolu isterim 🤗 Heraşira 5 ay Ölüm haktır.🙂Samanyolunuz 🫴🏻🌌✨ Üşüyenbuz 5 ay Teşekkürler 🙋
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Ben ben ben :))) 1 5 Yorumla Heraşira 5 ay Geçte olsa 🙂🫴🏻✨🌟 Yorumla Ilerdearse 5 ay Kız uc günde yıldızlarin hepsini topladın sanirim Yorumla Heraşira 5 ay Evet iyi değil mi 😅 Yorumla Ilerdearse 5 ay Sen yaparsın da iyi olmaz mi yıldızların kraliçesi Yorumla Heraşira 5 ay Yaa teşekkür ederim 🙂🙏🏻✨ Yorumla
İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 6 ay Bana yarım kilo verir misin 😬 1 2 Yorumla Heraşira 6 ay Kiloyla değil taneyle al sardım sepette 🧺🫴🏻✨😅 Yorumla İstanbul-bey 6 ay 😇💕 Yorumla
Ayağakalkınefendiler Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 6 ay Görsele kalbimi bıraktım. 1 1 Yorumla Heraşira 6 ay Teşekkür ederim. 😊🫴🏻✨ Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 6 ay Hemen yolla 1 4 Yorumla Heraşira 6 ay Hemen 😊🫴🏻🌟💫✨ Yorumla u _-Dream-_ 6 ay Teşekkür ederim 🌸🤗 Yorumla Heraşira 6 ay Rica ederim. 😊🌼 Yorumla u _-Dream-_ 6 ay 🌸🤗 Yorumla
Pamuksekerofficall Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay İçinden ne geçiyorsa 1 5 Yorumla Heraşira 6 ay 🫴🏻Başarı🌟, Mutluluk✨, sağlık💫 senin olsun pamuğum. Yorumla Pamuksekerofficall 6 ay Teşekkür ederim hejamm hepsini aldım😘💞🌸 Yorumla Heraşira 6 ay Rica ederim pamuğum sen gül hep 😘💕🌼 Yorumla Pamuksekerofficall 6 ay Birlikte gülelim çiçeğim💞🌸 Yorumla Heraşira 6 ay Tabii😊 Yorumla
u вshєldσn Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 6 ay Neden olmasın 1 1 Yorumla Heraşira 6 ay Buyurun şans yıldızınız 🫴🏻✨ Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Çok çok teşekkür ederim ben bir şey almayayım. 1 5 Yorumla Heraşira 6 ay Olur mu öyle şey al sen yinede 🫴🏻✨ Yorumla KayipPsikopat_3 6 ay Aman bana kimse bulaşmasın yeter fazla bir şey istemiyorum Yorumla Heraşira 6 ay Tamam bu mutluluk ve huzur yıldızı 😊 Yorumla KayipPsikopat_3 6 ay Teşekkür ederim ☺️ Yorumla Heraşira 6 ay Rica ederi. ✨ Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 6 ay Alayım bir yıldız.. :)) 1 1 Yorumla Heraşira 6 ay Buyurun efendim 🫴🏻🌟 Yorumla
Biçay Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Payıma düşen var mı? 1 2 Yorumla Heraşira 6 ay Var tabii ki 🫴🏻✨ Yorumla Biçay 6 ay Yeni yıl yeni … Hadi bakalım🙏 Yorumla
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 6 ay İsterim 1 3 Yorumla Heraşira 6 ay Ah çiçek kız😊🫴🏻✨💫 Yorumla MsBetty 6 ay Teşekkür ederim ☺️🌸🙏🏻 Yorumla Heraşira 6 ay Rica ederim 😊🌼 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hoş geldin Hera ben ay da isterim ay olmadan olmaz 😄
Hoş bulduk tabi ki 😊🧺🫴🏻🌙✨
bir şey istemiyorum hoş geldin
Hoş bulduk 🫴🏻✨
Bende isterim o halde...😀
Tabii ki de en büyüğüüü 😊🫴🏻🌟
Teşekkür ederim...🥳🌺
Rica ederim. 😊🌼
Bütün insanlar mutlu olsun
Olsun sende al 🧺🫴🏻✨
Payıma ne düştü
Verdim ya yıldızını görünmüyor mu? 😅
tamam o yıldızın mutluluktaki açılımı nedir 😂
Hee biz seçiyoruz dimi doğru
Altın, para, zenginlik o halde 😂
Evet😅
Sen ne istiyorsan o olsun. ✨
Ya benim istediğim şey bi başkasının istemediği şey ise 🙄🙃
Orasını ben bilmem 🤷🏻♀️
Kendi aranızda halledin, beni karıştırmayın 😅
Ben heybemdeki yıldızlardan sorumluyum diyorsun 😂
youtube.com/shorts/8RTMAuKF0d0?si=6Cv-O6ECJiDuYmPW
Evet 🙂
Abi uçaraktan gider artık 😂😅
Kim tutar 😅
Ben tutamam 🤷🏻♀️😅
Benim şansım yok boşuna toplama 😕
Ben topladım sanada getirdim 🫴🏻🧺✨😊
🌸🌸
Hoş geldin, güzel olur
Hoş bulduk şans yıldızın 🫴🏻🌟
Ben isterim kalbimden bir dileğim var.
Dur şu 🧺tin altından en güçlüsünü vereyim. 🫴🏻🌟😊
Aldim kabul ettim😀😀😀
😃😃😅
Ben İsterim😄
Tabii ki 3'lü kombo hemde sana abla 😊🫴🏻🌟✨💫
🤭🌸🌹🌹🌹
😊🌼💕
Güzel düşünceler bunlar
Ama hayat acımasız
Evet öyle..
Ama ben boyun eğmem.
Şans yıldızınız 🫴🏻✨🌟
Karunda olsanız ölüyosunuz ama ben güçlüyüm diyosanız yapacak bişey yok 🤷
Ayrıca beni 3-5 yıldızla kandıramazsınız?
En azından bi Samanyolu isterim 🤗
Ölüm haktır.🙂
Samanyolunuz 🫴🏻🌌✨
Teşekkürler 🙋
Ben ben ben :)))
Geçte olsa 🙂🫴🏻✨🌟
Kız uc günde yıldızlarin hepsini topladın sanirim
Evet iyi değil mi 😅
Sen yaparsın da iyi olmaz mi yıldızların kraliçesi
Yaa teşekkür ederim 🙂🙏🏻✨
Bana yarım kilo verir misin 😬
Kiloyla değil taneyle al sardım sepette 🧺🫴🏻✨😅
😇💕
Görsele kalbimi bıraktım.
Teşekkür ederim. 😊🫴🏻✨
Hemen yolla
Hemen 😊🫴🏻🌟💫✨
Teşekkür ederim 🌸🤗
Rica ederim. 😊🌼
🌸🤗
İçinden ne geçiyorsa
🫴🏻Başarı🌟, Mutluluk✨, sağlık💫 senin olsun pamuğum.
Teşekkür ederim hejamm hepsini aldım😘💞🌸
Rica ederim pamuğum sen gül hep 😘💕🌼
Birlikte gülelim çiçeğim💞🌸
Tabii😊
Neden olmasın
Buyurun şans yıldızınız 🫴🏻✨
Çok çok teşekkür ederim ben bir şey almayayım.
Olur mu öyle şey al sen yinede 🫴🏻✨
Aman bana kimse bulaşmasın yeter fazla bir şey istemiyorum
Tamam bu mutluluk ve huzur yıldızı 😊
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederi. ✨
Alayım bir yıldız.. :))
Buyurun efendim 🫴🏻🌟
Payıma düşen var mı?
Var tabii ki 🫴🏻✨
Yeni yıl yeni …
Hadi bakalım🙏
Huzur mutluluk sağlık