Güncellemeler
5 ay
Boş geçti knkalar of sıkıldım ha
Güncellemeler
5 ay
Üzülmeyin daha 2026 var. Yeni şeyler ögreniriz tecrübeler tavsiyeler alırız. hiçbir şey alamazsak bir çiçek alırız en azından. ~😂😂😎
Çok boş geçti.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
boş geçti
Evet, aynı şeyleri yapmak için yeni bir yıl daha
Aklını kullan farklı bir şey yap ozman mal mısın knka 😂
Sen kendin için 2026'nın farklı geçeceğine emin yani
Tabi knka işitme cihazı alcam ama almasam mı diye düşünüyorum. Al bir yenilik daha
Bu yenilikten çok gereklilik gibi geldi
Haahsh alsam mı almasamda karar veremiyorum. Odyometri raporu alırsam ehliyet alamam. Rapor almazsam ehliyet alırım. Ehliyet için saglık raporu istiyorlar. Ben ne halt yicem diye düşünüyorum. Saglık raporunda benim duymadıgım belli olacak zaten ama yinede napsam karar veremedim hashshjsjsjd
Çok gereksiz bir ikilemdeyim psikolojim bozuldu 1 senedir
Kısır döngüye girmiş, bence al ya sağlıktan önemli mi araba
Ehliyet mi önemli yoksa işitme cihazı almam mı önemli karar veremedim. Şimdi işitme cihazı alırsam ehliyet alamam , vermiyorlar. Üzücü ~ aslında araba degil motor hahajdf
Neyse karar vermem lazım düşünüyorum 1 yıldır hahshshsjd
Bence ikilemlik bir durum yok. Ehliyet için zaten sağlık muayenesinden geçemeyeceksin
Şey düşündüm ehliyet için saglık raporu istiyorlar ya ben özel hastaneye giderim ordan alırım😂 sonra ehliyeti alırım😂ama bu seferde trafikte duymazsam naparım 😂shshshdhsh
Birisi yoldan korna çalsa duymam ki😂😂
Ehliyet işi yattı gibi
Aslında bazen trafikte duymamak daha iyi hele ki bizim ülkede. Ama konu şakaya gelmez dikkat et
Türkiyede insanları duymamak çok iyi hiç ses yok harika 😂😂😂ahahhss
Kafa rahat kim kime bagırmış kim kimi aglatıyor hiç duymuyom. 🤓 balıkların sesi var mı merak ediyorum. Hdhzhshs
Cddiyetsizliğin hoşuma gitti ama bu konuda ağır yani, iyi düşün... Gerçi bir senedir düşünüyormuşsun. Bir sene çalışıp kendine özel şöfor tutarsın ya
*tutardın
Sen türkiyede 1 sene çalışssa cebünde 5 kuruş kalmaz knka
Taam ya şaka yaptım
😂😂
Hayal kırıklığı da oldu gerçekler ile de yüzleştim
Beni yerle bir eden bir yıl
Fena değildi kendime geldim
normal iyi şeyler de oldu kötü şeyler de
Hızlı geçti
Kötü geçti
Berbaaaaattt
Klasik