Yeni Yıl Yılbaşı çekilişi yaptık dersane de, bana bayan hoca geldi. Ne almak konusunda kararsızım kızlar siz daha iyi bilirsiniz? yusufYdz123 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler6 ay Para konusunda Max 500 TL diye söylendi Yılbaşı çekilişi yaptık dersane de, bana bayan hoca geldi. Ne almak konusunda kararsızım kızlar siz daha iyi bilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 5 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mesela kitap, kupa bardak ya da çiçek olabilir. 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 6 ay Bütçe kısıtı nedir bilmiyorum ama hoş bir şal falan olabilir eğer kullanıyorsa. Kadın öğretmenler genelde sever şal 0 3 Yorumla yusufYdz123 6 ay Evet güzel fikir başörtülü hoca zaten. Yazdım bunuuu tesekutler ❤️ Yorumla s Ayabasanmaymun 6 ay Rica ederiim başörtülü ise hoş bir broş falan da olabilir çok pahalı olmayan. Bence risksiz hediyeler ikisi de Yorumla yusufYdz123 6 ay Fiyat olarak hoca Max 500 TL ye kadar çıkın, fazlası olmasın dedi. Broş fikrini de değerlendiricem Yorumla
1sedefff1 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 6 ay Al bi şey işte 0 1 Yorumla yusufYdz123 6 ay Ne alicam bilmiyorum. Erkek hoca olsa neyse de bayan hoca Yorumla
Broken_Hearth Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 6 ay Sutyen al 0 1 Yorumla yusufYdz123 6 ay Al kendini defol git kardeşim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mesela kitap, kupa bardak ya da çiçek olabilir.
Bütçe kısıtı nedir bilmiyorum ama hoş bir şal falan olabilir eğer kullanıyorsa. Kadın öğretmenler genelde sever şal
Evet güzel fikir başörtülü hoca zaten. Yazdım bunuuu tesekutler ❤️
Rica ederiim başörtülü ise hoş bir broş falan da olabilir çok pahalı olmayan. Bence risksiz hediyeler ikisi de
Fiyat olarak hoca Max 500 TL ye kadar çıkın, fazlası olmasın dedi. Broş fikrini de değerlendiricem
Al bi şey işte
Ne alicam bilmiyorum. Erkek hoca olsa neyse de bayan hoca
Sutyen al
Al kendini defol git kardeşim