- Arkadaşlar eski hocama öğretmemler

- gününde böyle bi saat almayı düşünüyorum bununla beraber şu not yazmayı düşünüyor um sen beni unutun ama ben seni unutmadım sizce böyle bi notu yazmalı miyim yorumlarınızı bekliyorum

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence yazma. Saat alacaksan sadece saat al. Böylr bileklikte olunca ucuzcudan almış gibi oluyor.
Not yazacaksan da daha güzel bir şey lazım.
Mesela seninleyken zaman daha hızlı geçiyordu, şu anda boşa geçiyor gibisinden. Lütfen o dediğini yazma
Ya adam. evli karısı okursa o notu rezil olurum
Senin dediğini yazınca olmayacakmısın
Bilmiyorum
Şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum bu hediyeyi yeni tanıştım hocayı versem olur mu
Dediğim gibi. Bilekliği çıkart öyle ver. Tek olsun saat
Ama neden bileklik güzel bence hele adamlar yaptıklarında çok yakışır
Sence nasıl yapmalıyım
Ablam, ucuz duruyor ucuz. Tek kutudan saat çıkması mı iyi, yoksa toplu şeylerşn çıkması mı
Bilmiyorum ki ilk defa bi erkeğe saat alicam bana ne tavsiye edersin
Sen daha iyi biliyon
Ablam tek kutuda olsun. Marka model bütçene göre artık. O konuda kasma. Yeterki tek saat olsun. Kutuda olsun işte.
ya da apple kullanıyorsa apple watch al ya da akıllı bileklik al. Bunlatı çıkarmaz kolundan, kullanır sürekli
Cidden mi sence takar mi yeni hocama vermeye karar verdim
Abi kocan var eski kocana hediye almayı düşünüyorsun, sonra vazgeçiyorsun. O*uspu gibi davranıyorsun
Ben mi öyle davranıyorum kırıyorsun ama beni
Valla açık konuşuyotum. Eski kocan evli sen evlisin önüne baksana.
Kocam değil hocam
Whattt. Hoca ne hocası be. Ona niue hediye alıyom
Öğretmenler günü yaklaştı ya
Şekerim boşversenee. Pahalı hediyeler falan. Manita yaparsan ona alırsın
Eski hocam beden hocası yeni hocam edebiyat hocası
Ya hayır boş veremem
Manita yapmam
Ufak anlamlı hediye al bari. Mesleği ile ilgili günlük kullanabileceği hediye al
Işte saat alicam
Ona nasıl bir saat almalıyım ve ona nasil bir not yazmaliyim
Öğretmene öyle not yazmamanı tavsiye ederim. İlla hediye almak istiyorsan kupa alabilirsin.
Ona 5 yıl önce kupa almiştim içinde okul taşidiği ve bi erkek bir kiz sandalyede oturmuşlar ellerinde bi krmizi kalp tutmuşlar işte boyle bir kupa almiştim ona