Hediye isteyen exe hediye almak çok saçma bir de sipariş veriyor. Engelle geç işin mi yok hediye alacaksın? Kedi köpeğe mama al daha iyi seveba girersin.
Kar küresini ben de severim illa tesbih saat parfüm olmak zorunda değil izlemek beni rahatlatıyor ve sakinleştiriyor esas sorman gereken hediyeyi ben niye alıyorum olmalıydı böyle giderse bu senden telefon saat kulaklık mont toplayıp arazi 🤣
Saat al kazak al her gün görebileceği her an taşıyıp seni hatırlayacağı bişey al kar küresi ni cebinde mi taşıyacak eve bırakacak ve sadece eve gidince bakar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hediye isteyen exe hediye almak çok saçma bir de sipariş veriyor. Engelle geç işin mi yok hediye alacaksın? Kedi köpeğe mama al daha iyi seveba girersin.
Ben de kar ❄ küresi isterdim güzel seçim 😎
Buna bayılır dolap uygulamasında satılıyor
Ya ben aldım zaten kendi istedi diyede saçma mı diye düşünüyorum
Kar küresini ben de severim illa tesbih saat parfüm olmak zorunda değil izlemek beni rahatlatıyor ve sakinleştiriyor esas sorman gereken hediyeyi ben niye alıyorum olmalıydı böyle giderse bu senden telefon saat kulaklık mont toplayıp arazi 🤣
Birde utanmadan hediye mi istiyor ayıp ayıp. Yeni nesil iyice yüzsüz oldu jfjdjj zıkk*m bile almaman gerekiyor. Ex ex sonuçta o 😅
Bizim durum farklı yoksa ex zaten hak etmez
Ne gibi farklı?
Uzun hikaye be
O halde boş ver. İçinden geldiği gibi davran. Ve pişman olma. Yani almak istiyorsan al.😄
Ex dediğine hediye almak onun ex olmadığını gösterir. ya da senin beyninin ex oldugunu kanıtlar. Sence kim ex?
Erkeğe kar küresi alınır gayet de eskiye hediye almak tartışılır.
Alınır diyosan sıkıntı yok
Benim de hala konuştuğum eskim var, bu durumu herkes anlamaz. Madem onu istiyor, alabilirsin evet.
Cansınn
Bence saat alsın Daha iyi olmaz mı kar küresi daha çok Erkekler kızlara alır
Ya bana da öyle geliyo ama kendi söyledi yılbaşı hediyemi bekliyorum bi kar küresi alirsan odaya koyarım diye aldıktan sonra kafam karıştı knk
Geçmişin , geçmişte bırakılması gerektiği kanısındayım.
Tercih sizin.
Eski sevgiliye hediye almanın mantığını anlamadım. Hatta görüşmenin..
Saat al kazak al her gün görebileceği her an taşıyıp seni hatırlayacağı bişey al kar küresi ni cebinde mi taşıyacak eve bırakacak ve sadece eve gidince bakar
Kendi istediyse napiyim kral
O zaman alacaksın çok istediğse yapacak bişey yok krall
Aldım zaten ama mutlu olur mu düşündüğüm için
Hacı kızın gözü yükseklerde değilse yokluk gördüyse bir tane iğne bile alırsan mutlu olur ama tam tersi ise vakit kaybı
Peki eski kocam geçen doğum günümde doğum günümü kutladı bende kutlasam mı acaba ikilemde kaldım 😁
Gereği yok
Saçma bence mum al, beni mumla arayacaksın mesajı ver
Exe hiçbişey alinmaz
Exi boş ver wrkeğe kar küresi alınır mı
Alınır hazır yıl sonu
Ex’e hediye olayını anlayamadım.
Onu bazen bende anlamıyorum
Pek ex olamamış gibi.
Öyle ama peki kar küresi alınır mı
Ne yapsın kar küresini 😀 Bana alınsa başkasına veririm.
Ama kendi kar küresi dedi yoksa bende mantıklı bulmadım
Sıfır zevkli eleman. Ex olması iyi olmuş. Al bari bir tane, sevinsin. Ndkdjdd
JSHSHBSHDHXJDB tamamdır
Ex ise nası istiyor veya nası alıyorsun.
O kime verecek o küreyi acaba 😂
Ne alaka erkeklikle
Alınır diyosun yani
Ben olsam 1 paket çorap alırdım.😅
Senden alıp başka kıza verecek hediye olarak
Alma ex sonuçta.
Hadiye mi istedi🙄
Hediyenin cinsiyeti olmaz
Ex'e soğuk su alınır sadece :d
Alınmaz ex ise
Sen ne seviyorsan onu al
Canım benim eski sevgiline neden hediye alıyorsun