arkadaşının sevgilisine bakan Leyla kardeşinin sevgilisine bakan Leyla kardeşi ayrıldıktan sonra gizli gizli takılan Leyla psikiyatristinin kocasını ayartan Leyla kaaaç yıl geçmesine rağmen hala Oğuz'a saplantılı kalan Leyla
Fark etmez, koca meraklısı olup ailesini sattı mı sattı :D Cem kardeşimizin kalpten gitmesine sebep oldu mu oldu? Ah ulan Necla. Diziyi full izlemiş gibi konuşuyorum ama biz de deriniz icabında
cemin ölmesine Ferhunde sebep oldu knk jdkdjdk necla dedi ki "abimle ortak olma" cem dinlemedi ortak oldu. sonra ferhunde gazeteye haber yaptırdı "cem aydınoğlunun hortumcu ortağı" diye, sonra cemin helvası yendi uğraşma aşık atamazsın benimle fjdldjld
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet hazır sayılır ❤️
ayyy kime ne aldın çok merak ettiiimm 🙈
Öyle bir adetim yok saçmalık 5 -6 olunca ne değişiyo
Hazır sana kırmızı tanga aldım
kendine de yol aldın mı
Hep sana çıkan yolları aldım
kazık al kullanırsın
Kızak aldım sana kayacam
kendine kay orrrrtam çocuğu seni
Kimseye hediye almadım maalesef
kendine alaydın bariii
Aynaya bakmam yeterli geliyor Leyla
yok canım ben Necla ‼️‼️
Necla olan enişteciydi, sıkıntı
kanzi sen olayları bilmiyosuunnn djksjslsjdlm
Aman Ferhunde Hanım tadımız kaçmasın
arkadaşının sevgilisine bakan Leyla
kardeşinin sevgilisine bakan Leyla
kardeşi ayrıldıktan sonra gizli gizli takılan Leyla
psikiyatristinin kocasını ayartan Leyla
kaaaç yıl geçmesine rağmen hala Oğuz'a saplantılı kalan Leyla
Necla mı enişteci? engellerim heeee
Ulan bu Necla olan Leyla evliyken kocasıyla kaçmadı mı bir yerlere? Bu kadar kör olunmaz kardeşim
leylanın kocası neclanın eski sevgilisiydi zateennn...
neclayla onlar sevgiliyken, leyla iş atıyodu oğlana
Fark etmez, koca meraklısı olup ailesini sattı mı sattı :D Cem kardeşimizin kalpten gitmesine sebep oldu mu oldu? Ah ulan Necla. Diziyi full izlemiş gibi konuşuyorum ama biz de deriniz icabında
cemin ölmesine Ferhunde sebep oldu knk jdkdjdk necla dedi ki "abimle ortak olma" cem dinlemedi ortak oldu. sonra ferhunde gazeteye haber yaptırdı "cem aydınoğlunun hortumcu ortağı" diye, sonra cemin helvası yendi
uğraşma aşık atamazsın benimle fjdldjld
Yok, Necla'nın cenabetlikten gitti o kardeşimiz. Ben alırdım bu kapışmayı ama üzülme diye sana bırakıyorum tamam sen haklı ol
😔😔
maalesef vericek kimse yok
Bana kimse bir şey almıyor
Sevgilime gömlek almayı düşünüyorum
Para