Karlı, paralı ve lovelı bir yeni yıl manifestlemeye şimdiden başlayayım da sonra kalabalık içinde benim dileklerim unutulmasın sjdkd.
Siz neler diliyorsunuzz

Karlı, paralı ve lovelı bir yeni yıl manifestlemeye şimdiden başlayayım da sonra kalabalık içinde benim dileklerim unutulmasın sjdkd.
Siz neler diliyorsunuzz

kar yağdığı an benim yılbaşım o zaman başlar :) severim yıl başlarını aile ile arkadaş ortamı ile kutlanır mülteci gibi sokaklarda değil
Gerçek yaşanmış bir şey duymak istersen net düşüncem kesinlikle yılbaşını sevmiyorum sebebi ise çocukluğumda yılbaşını monoton şekilde kutlayan ailem olduğu içindi. Büyüdüm ve anca anca şimdi seviyorum. Çünkü kendimce anlam daha güzel biçiyorum. Ama evet sevmeyenler de var ben de onlardan biriyidim bir çoğunun da aile evinde ki kutlama tarzından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Oysa Müslüman Hristiyan yahudi farketmeksizin Noel değil yılbaşı her evde neşeli kullanmalı. Gereksiz demek onun nasıl biri olduğunu açıklar. Fazla anlam yüklemek de elbet ki bana bir takımda saçma geliyor
Çooook severim. Bu yıl kar yağar mı acabası? 🫠
Yılbaşınıda çok seviyorum. Bu yıl yine geçen senenin ağacını kurduk ışıklandırması ile beraber gözümüz şenlik ediyor bayılıyorum ya 💫
Cevap
12Cevap
Yeni yılı tam anlamıyla kutlamıyorum ama o gün bile insana neşe katıyor
Yeni yıl benden sorulur
O sıcak atmosferi seviyorum
Sevmiyorum hiç gereksiz bir şey
Yenilikler güzeldir ama kış gereksiz..
Umarım daha güzel bir yeni yıl olur.
Ben çok bayılıyorum özellikle kar'a 😍🥳
Çok paramız var kar ve lovesi manifestliyeek jdjd
Ben de çok severim ❤️
Çok severim ışıl ışıl