Yeni Yıl Yılbaşı yaklaşıyor kimler nerede nasıl karşılıcak? Cordoba1234 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Güncellemeler6 ay Kdkdkdl Yılbaşı yaklaşıyor kimler nerede nasıl karşılıcak? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ᴋᴀʟʙɪᴇsɪᴛᴇsᴇᴛᴛᴜʀʟᴜ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 6 ay Yılbaşı hristiyanlarin kendi din kutlamalari müslüman yeni yılını kutlar kendi müslümanından başka dinin kutladığı seye kutlayamaz tabi o kişinin onun hayatı Allahla kul arasinda 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şimdilik bende kalsın 😄 0 1 Yorumla Cordoba1234 6 ay Bizde bilelim 😀 Yorumla
sensordiyemiymis Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 6 ay Pijama takımı ile koltukta 0 3 Yorumla Cordoba1234 6 ay Tv mi izlicen hep Yorumla sensordiyemiymis 6 ay Arkadaşlarımla okey'e de gidebilirim bilmiyorum 🤣 Yorumla Cordoba1234 6 ay Dışarı çık takıl Yorumla
Şair7Lilyum Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 6 ay Evdeyim normal bir gün... 0 2 Yorumla Cordoba1234 6 ay Nasıl normal Noel Baba bacadan gelicek bize hediyeler getirecek 😀😀 Yorumla Şair7Lilyum 6 ay Noel Baba gelsin istemiyorum kiİstesemde gelmez sjssj😅 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 6 ay Yeni Yıl konusunda 2b cevap paylaştı. Evde ailemle 0 0 Yorumla
Minikbirseyy Takip Et Xper 1 Yaş: 19 6 ay Uyuycam 0 3 Yorumla Cordoba1234 6 ay Uyursan yeni yıla giremezsin 2025te kalırsın benden söylemesi Yorumla Minikbirseyy 6 ay Uyandığımda girmiş olurum Yorumla Cordoba1234 6 ay Öyle olmuyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yılbaşı hristiyanlarin kendi din kutlamalari müslüman yeni yılını kutlar kendi müslümanından başka dinin kutladığı seye kutlayamaz tabi o kişinin onun hayatı Allahla kul arasinda
Şimdilik bende kalsın 😄
Bizde bilelim 😀
Pijama takımı ile koltukta
Tv mi izlicen hep
Arkadaşlarımla okey'e de gidebilirim bilmiyorum 🤣
Dışarı çık takıl
Evdeyim normal bir gün...
Nasıl normal Noel Baba bacadan gelicek bize hediyeler getirecek 😀😀
Noel Baba gelsin istemiyorum ki
İstesemde gelmez sjssj😅
Evde ailemle
Uyuycam