Gündem Yılbaşı geliyor kimler ne yapacak bakalım? Horus_Nefertem Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu sene ne yapacaksınız? Evde olurum Dışarıda olurum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yılbaşı geliyor kimler ne yapacak bakalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. hiç bir şey yapmam evdeyim 0 0 Yorumla
_MelisYıldız_ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evdeyim, ailemle bir iki kadeh bir şey içer yatarım. 1 1 Yorumla Horus_Nefertem +1 yıl Ne güzel bende ailemle olmak isterdim Yorumla
ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl 30.12 de en geç ocağın başında Türkiye de olcam yani Babamla❤️❤️❤️ 0 2 Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Belkide Almanya da olurum tam emin de değilim Yorumla Horus_Nefertem +1 yıl Evlenelim benide al Almanya’ya Yorumla
Kristalizm Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Ev en güzel ortam, kargaşa yok, gürültü yok, yanındakinin rahatsız edici hareketleri yok... 0 1 Yorumla Horus_Nefertem +1 yıl Kesinlikle size katılıyorum nerde insan orada sorun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yıllardır platonik olduğun hoşlandığım kişinin düğününe gidebilirim düğün gününü 31 Aralık seçmişler 0 0 Yorumla
DaemoniacalTensai Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Bakacaz dün bir davet teklifi geldi. Önce aile sonra ortam yaparım 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. noel babayla hediye dağıtıcam çok iş var 0 3 Yorumla Horus_Nefertem +1 yıl Bana da iki kutu pr*zervatif getirirsin artık Noel kardeş Yorumla u tenedos +1 yıl uslu bi çocuk olursan getiririz Yorumla u tenedos +1 yıl o nası olacak Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Ben Allah'tan korkarım 0 2 Yorumla Horus_Nefertem +1 yıl Bunu alın buradan Yorumla faydali_bilgin_16_08 +1 yıl Sebep? Yorumla
YargiQueennn Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Gtumu devirio yaticam 0 5 Yorumla Horus_Nefertem +1 yıl Bir an yanlış okudum 🙉 Yorumla YargiQueennn +1 yıl Bir daha duzgun okursun Yorumla Horus_Nefertem +1 yıl Adının hakkını veriyorsun ama birden çok yazım hatası yapan sensin bence kusur senin ☺️ Yorumla YargiQueennn +1 yıl Tek yazim yanlisim p yerine o yazmak. G0tum yazinca sansurluyor Yorumla Horus_Nefertem +1 yıl Dediğin olsun Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı. evimde olacağım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
hiç bir şey yapmam evdeyim
Evdeyim, ailemle bir iki kadeh bir şey içer yatarım.
Ne güzel bende ailemle olmak isterdim
30.12 de en geç ocağın başında Türkiye de olcam yani Babamla❤️❤️❤️
Belkide Almanya da olurum tam emin de değilim
Evlenelim benide al Almanya’ya
Ev en güzel ortam, kargaşa yok, gürültü yok, yanındakinin rahatsız edici hareketleri yok...
Kesinlikle size katılıyorum nerde insan orada sorun
Yıllardır platonik olduğun hoşlandığım kişinin düğününe gidebilirim düğün gününü 31 Aralık seçmişler
Bakacaz dün bir davet teklifi geldi. Önce aile sonra ortam yaparım
noel babayla hediye dağıtıcam çok iş var
Bana da iki kutu pr*zervatif getirirsin artık Noel kardeş
uslu bi çocuk olursan getiririz
o nası olacak
Ben Allah'tan korkarım
Bunu alın buradan
Sebep?
Gtumu devirio yaticam
Bir an yanlış okudum 🙉
Bir daha duzgun okursun
Adının hakkını veriyorsun ama birden çok yazım hatası yapan sensin bence kusur senin ☺️
Tek yazim yanlisim p yerine o yazmak. G0tum yazinca sansurluyor
Dediğin olsun
Benim için normal sıradan geçecek
evimde olacağım
ben uyurum