Dalga geçer gibi saçma şeyler söylemeyin lütfen, sadece fikir almak istiyorum. Erkekler için hediye kutusunda neler olmalı?

Dalga geçer gibi saçma şeyler söylemeyin lütfen, sadece fikir almak istiyorum. Erkekler için hediye kutusunda neler olmalı?

Erkekler için hazırlanan hediye kutusunun değeri içeriğin kullanışlılığı ve kalitesinin kişisel zevklerle dengelenmesinde yatar. Başarılı bir kutu rastgele doldurulmuş olmaktan ziyade stil, konfor ve kişisel keyif (örneğin kahve veya kitap) kategorilerini birleştirerek alıcısına düşünülmüş bir deneyim sunmalıdır derim.
Bence akılda kalıcı bir şey al yani onun her zaman ihtiyacınolduğu bir şey al her an seni hatırlasın o kişinin zevklerinden ve tercihlerinden yola çık neler yapmaktan hoşlanır ne sever vs ona göre onun ilgilendiği alanlardan bir şey alabilirsin benim fikrim eğer biletlik kullanıyor ise doğal taşlardan biletlik alabilirsin hatta bunun için özel olarak kendin tasarlayıp satın alabileceğin yerler var o şekilde yap dilersen
İhtiyaç olan şeyler alınmalı. Kardeşim bana termos almıştı çok hoşuma gitti. Günlük hayatta kullanılan işlevsel olmalı. Cüzdan gibş aksesuarlar arabası varsa araç için bir şeyler vs. Süsü püsü çikolata gibi şeyleri aklından geçirme bence
Dolap uygulamasında böyle bir şey var sevgililer sokak lambalı kar küresi çok hoşuma gitti benim
Cevap
25Cevap
Chatgpt ne dedi sordun mu hiç?
Kaktüs yeterli.
İlgi alanına göre bir şey seçebilirsin saat, PC veya konsol oyunu, spor ile ilgili bir şey
kar küresi olabilir belki bir erkek için saçma olabilir ama ahshdh onun haricinde parfüm falan diyecektim ama o da çok alakasız bir hediye olur ama yılbaşı temalı kazak falan alinabilir
Viski, kutu çikolata, redbull (spor yapıyorsa şekersiz monster daha iyi)
Pringles klasik, ve çerezza
Parfüm, kazak, sigara içiyorsa çakmak, tesbih seviyorsa tesbih bence
Kazak, gömlek, sweet vs.
Zıppo çakmak, bileklik, gümüş yüzük
Puro, kol saati, hediyelik biblo, kupa bardak, kitap, oyuncak araba
Yılbaşında bizi düşünen yanımızda olan biri olsunda ondan daha güzel hediye mi olur ya 😅
https//youtube. com/shorts/nkz8HsKUtUY? si=mvZ73_NTZr_8_roF
Parfüm çorap traş kolonyası losyon diş macunu gömlek deodorant saç vaksı ya da jölesi gibi
Kırmızı don... ya da birlikte çekildiğiniz resimlerin basılmış halleri
Sevgilim vs ise bence daha manevi değeri yüksek şeyler koyabilirsin. Sana önceden bahsettiği bir çocukluk anısıyla ilgili bir şey. Arkadaşınsa daha klasik bir kutu yapabilirsin. Örneğin kupa çorap çikolata atkı gibi gibi
Takma al bir tane kutunun altınada yapıştır kutuyu açınca sallanarak çıksın
ya KQHGSHJWBSHD
🤣🤣🤣
Parfüm, zincir bileklik, saat, gömlek, tesbih vs vs
Atkı, çikolata, cüzdan, belki anı olarak minik notlar ve oyuncaklar
advent calendar yap asko kisisel bakım esyaları parfüm duş jeli eksik gedik ne kullanıyorsa kutu kutu yap ve süsle daha inanılmaz bir hediye olamaz
Kalpli çikolatalar.
Parfüm
Saat, parfüm, bileklik, kişisel bakım
Kazak gömlek çakmak bileklik künye vs
Cüzdan, saat, bileklik, çakmak, kemer, kalem.
bol bol sigara koy içiyorsa
Yılbaşı hediyesi ne ya 😂
Gerek yok kendi gelsin yeter
Kupa, sigara, çakmak, atkı (kullanıyorsa), gömlek, alkol bardağı vs. vs.
vibratör yaprak felan
Neler sevdiğini bilmek lazım ya
1 şişe viski al yete r
corap, cüzdan, saat, çikolata atistirmaliklar
Uzun zamandır istediği şeyler olabilir
Saat, cüzdan, vs şeyler olabilir...
O ne öyle çeyiz paketi gibi. 🤣
Duş jeli falan koymayın zaten kullanmıyorlar
Parfüm en çok kullandığım ürün
Bence parfüm en iyisi
T. akipp atar mısın lütfen
Şimdiden tşkler😎 👍