Yeni Yıl Erkekler, yılbaşında bir erkeğe ne hediye edilir? Başak0625 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler1 yıl Hediye işini hiç sevmem anlamam da ne hediye almalıyım etkili ve fazla masraflı bişey olmasa iyi olur Erkekler, yılbaşında bir erkeğe ne hediye edilir? Cevapla Hediye Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. parfüm ya da forma olabilir 0 1 Yorumla Başak0625 1 yıl Çok yaratıcı
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Lakoste. Saat al renkli vw güzel. Pahalı değil 0 1 Yorumla Başak0625 1 yıl Himm 👌🏻 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl o erkek sevgilinse hediye niyetine kendini fiyonk edip sunmalısın.. flörtüz biri ise dudağına öpücüğü yapıştır gitsin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kendine kurdaleli bir iç çamaşırı al ve onu giyip karşısına çık hediyen benim diyerek 😂 0 2 Yorumla Başak0625 1 yıl Onu yapıyorum alışkın 😁 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne şanslı erkekler var ya 😊 Yorumla
Aka_stanley Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Ben farklı boyutlarda ve renklerde penis resimleri çizebilen bir bilgisayar programı hediye etmiştim. 0 0 Yorumla
Karabey59 Takip Et Xper 4 Yaş: 53 1 yıl Erkek arkadaşsa farklı eşse farklı sevgiliyse farklı olur 0 2 Yorumla Başak0625 1 yıl Sevgilim Yorumla Karabey59 1 yıl Güzel bir saat olabilir sürekli saat kolunda sen aklında olursun Yorumla
alwaysbefreee Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Parfüm gömlek bileklik tarzı şeyler olabilir 0 1 Yorumla Başak0625 1 yıl Yani daha farklı etkileyici bişey olsa daha iyi olur Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sigara içiyorsa bir çakmak yeterli 0 2 Yorumla Başak0625 1 yıl Oda çok basit yav Yorumla BalalarBabası 1 yıl Erkeğe çok bile Yorumla
Ankaraninbeyazi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Saat klasik ve güzeldir 0 1 Yorumla Başak0625 1 yıl Mantıklı Yorumla
LYCANvsWAMPIRE Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl seks harbiden seks ama olmazsa parfüm 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Bence iyi bir seks. Belki fantazili. 0 0 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Parfüm veya manevi değeri yüksek bir şey olabilir 0 0 Yorumla
kalelierkut091 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Prezervatif 😉 0 2 Yorumla Başak0625 1 yıl İhtiyacı yok korunmayı sevmiyor 🤦🏻♀️ Yorumla kalelierkut091 1 yıl 😉😚🥹bence dünyayı korumaknicin var😀 yılbaşı bu kimin elinkimin cebinde belli olmaz Yorumla
Alamanc8ı Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Gömlek 0 2 Yorumla Başak0625 1 yıl Dusunucem Yorumla Alamanc8ı 1 yıl Sevgılınız olmalı Yorumla
Erkekler Ne Diyor
parfüm ya da forma olabilir
Çok yaratıcı
Güzel bir gömlek alabilirsin
Lakoste. Saat al renkli vw güzel. Pahalı değil
Himm 👌🏻
o erkek sevgilinse hediye niyetine kendini fiyonk edip sunmalısın.. flörtüz biri ise dudağına öpücüğü yapıştır gitsin.
Kendine kurdaleli bir iç çamaşırı al ve onu giyip karşısına çık hediyen benim diyerek 😂
Onu yapıyorum alışkın 😁
Ne şanslı erkekler var ya 😊
Ben farklı boyutlarda ve renklerde penis resimleri çizebilen bir bilgisayar programı hediye etmiştim.
Erkek arkadaşsa farklı eşse farklı sevgiliyse farklı olur
Sevgilim
Güzel bir saat olabilir sürekli saat kolunda sen aklında olursun
Parfüm gömlek bileklik tarzı şeyler olabilir
Yani daha farklı etkileyici bişey olsa daha iyi olur
Sigara içiyorsa bir çakmak yeterli
Oda çok basit yav
Erkeğe çok bile
Saat klasik ve güzeldir
Mantıklı
seks harbiden seks ama olmazsa parfüm
Bence iyi bir seks. Belki fantazili.
kime alacaksın
Kırmızı boxer.
Bilmem, mont falan al
Parfüm veya manevi değeri yüksek bir şey olabilir
Atkı ör daha anlamlı:)
Bütçe ne
sevgi
Lamborghini
Prezervatif 😉
İhtiyacı yok korunmayı sevmiyor 🤦🏻♀️
😉😚🥹bence dünyayı korumaknicin var😀 yılbaşı bu kimin elinkimin cebinde belli olmaz
Gömlek
Dusunucem
Sevgılınız olmalı
Şişme kadın
Krampon