Cüzdan parfüm saat klişesi olmasin tarihle ilgileniyo osmanlı tuğrasi olan bı tablo olabilirmi gorseldeki gibi ve değişik fikirleriniz varsa alabilirim
TV izlemeye vakti olmuyo genelde bu dizileri izlemez bile ama tarihe gercekden merakı var ayrıca bu dizileri izleyip aslını merak eden araştıran çok kişi var araştırıp bilgi sahibi olmak mı sümsüklük yoksa ağzına geldiği gibi yorum yapmak mı tartışılır
Ne hediye alsam diye araştırma yaptığından biliyorum Google ye tarihle ilgilsi olanların okuması gereken kitaplar diyince en üst sırada çıkıyor devlet-i aliyye yinede teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
parfüm.
Çok klişe olmazmi
Bazı kitapların basımı bitmiş oluyor. Önemli, basımı olmayan bir tarih kitabını nadir kitap gibi sitelerden alıp hediye edebilirsin.
awk canısı ya fkjdhfkjdhsf osmanlı. Tarihe ilgisi de bu. Kuruluş, dirişliş, s... kiliş izleyip gaza gelen AKP sümsükleri "tarihe ilgisi var" oldu ya.
TV izlemeye vakti olmuyo genelde bu dizileri izlemez bile ama tarihe gercekden merakı var ayrıca bu dizileri izleyip aslını merak eden araştıran çok kişi var araştırıp bilgi sahibi olmak mı sümsüklük yoksa ağzına geldiği gibi yorum yapmak mı tartışılır
Tarih sevene kitap alınır, Osmanlı rmaı değil
Vizyonsuz sen ne anlarsın hdjdks
Halil İnalcık'ıb Devlet-i Aliyye serisini al.
Ne hediye alsam diye araştırma yaptığından biliyorum Google ye tarihle ilgilsi olanların okuması gereken kitaplar diyince en üst sırada çıkıyor devlet-i aliyye yinede teşekkürler
Senin sığır okumaz, onlara boşa para verme dhueudhueıdhe
Tarihle ilgili bir kitap olabilir. Hangi konulara ilgisi varsa tabi.
Ofisi falan varsa al ama doğru türlü nereye asıcak onu
Var ama 2 3 bin vericem buna begenicegi bişey olsun alipda hmm neyse olmasn diyorum
Bence tuğra ideal ya tamam bunu aliym
ne ile ilgileniyor ise nelerden haz alıyosa o şeylere odaklan
Bu tablo olur mu sence hoşmu
saat al tuttuğu takımın lisanslı ürünü olabilir.
Alsam kullanirmiki acaba öyle aman aman maç falan seyretmez akılda kalıcı bişey olsun isyerim
Saat al o zaman