Yeni Yıl Bu sene Yılbaşında O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programını izleyecek misiniz? LALADÜNYA Takip Et Xper 5 Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Evet İzlerim Hayır İzlemeyeceğim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu sene Yılbaşında O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programını izleyecek misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sanmıyorum pek izlemem 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 6 ay Yeni Yıl konusunda 2b cevap paylaştı. Denk gelirsem evet 0 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 6 ay izlemeyeceğim sevmiyorum 0 3 Yorumla Cordoba1234 6 ay Bişi sorcam siz İzmir'li misiniz @huzunluyurek Yorumla huzunluyurek 6 ay @Cordoba1234 önemi var mı? Yorumla Cordoba1234 6 ay Hayır merak ettiğim bir kişi var da siz misiniz acaba Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 6 ay Yeni Yıl konusunda 421 cevap paylaştı. Denk gelirse izlerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sanmıyorum pek izlemem
Denk gelirsem evet
izlemeyeceğim sevmiyorum
Bişi sorcam siz İzmir'li misiniz @huzunluyurek
@Cordoba1234 önemi var mı?
Hayır merak ettiğim bir kişi var da siz misiniz acaba
Denk gelirse izlerim
klasik yeni yıl oses + mandalina
İzlerim