Ben hediye almayı da vermeyi de çok severim, ay düğümüm Boğadan gelen bir bonkörlük aşkım 😄 Hediyelere de açığım canlar 😄

her sene sevdiklerime yılbaşı için kartpostal hazırlarım. eski nostalji kartpostallar. güzel güzel zarflar alır içlerine koyar tüm sevdiklerime veririm.
Genel olarak birisi bana cilt bakım ürünleri hediye etseydi çok sevinirdim cilt bakımı çok önem veren biriyim ve tatlı kaplarda olan Kore tarz ürünlere Bayılıyorum ama maalesef kendim pek allamıyorum hem zamanım olmuyor dışarıya saatlerce çıkıp gezmeye okuyorum Sonuçta akşam 8.00'e kadar
Çok severim. Sadece kız kankama ve kız kardeşime aldım. ikisine de benzer şeyler aldım.
Yumuş çorap, noel babalı kahve kupası, çikolata, çam ağacına asılan süs, minik boy parfüm, yılbaşı yastık kılıfı.
Cevap
17Cevap
Evet severim hediye almak istediğim birileride var
Evet hediyeleşmeyi severim yeni yıl için anlamlı bir hediye alırdım.❤️
güzel olabilir evet
Anneme ve Baba Fotolu Kupa bardaği yaptirdim 😊
Kücük Kizim Radyo istiyordu sanirim o olcak
Baska bisey daha yok 😬
Sağ olsun kredi kartlarımı eşimde o Kendine bol bol benim adımı hediye alır Arada sırada da bana olur
Ne olacağı konusunda aklımda birley yok şu an ama bu tür şeyler güzel mutlu edici davranışlar olduğu aşikar
severim alırsam onun da sevdiği bir şey alırım şu an aklıma gelmedi
Hediye almak vermek güzel bir şey ne alırdım sanırım takı parfüm tarzı şeyler
Bende almayı ve vermeyi severim ama olsa dükkan senin.
Bayiliriz😁 alacağım kişi neye tav oluyorsa o olurdu
Almayi da vermeyi de cok severim
burada bazi yerlerde noel agaclarinda insanlarin ihtiyaci yaziyor mesela cocuk yurdu ya da bakim evi oralara hediye vermeyi cok seviyorum 🫶
Hediyeleşmeyi çok severim. Hediyenin ne olacağı kişinin kim olduğuna göre değişir
Kişiye göre değişir
Kitap okumayı seviyorsa kitap alırdım
Veya saat takmayı seviyorsa saat
Yakın bir kız arkadaşım sa kolye taki falan alırdım
Basit küçük seyler işte
Kendime hediye kutusu aldım, bi de kuşuma ayna aldım çanlı. Hediyelerin kutularını çok seviyorum. Alırsam kendime advert calendar tarzı bişey alırım
Bedava plan herşeye bayılırım 🥲 hediyeleşmede de para harcasamda bedava gibi hissettiriyor gelen hediye
kendimi paketler yollardım LDALEÖWPRŞWĞRŞW😛
Hediye aldım da hepsi saçma sapan şimdi demiyim😂😂
sevmiyorum fazla detaycı olduğum için beni yoruyor
Hediyeleşmeyi severim evet. Yılbaşı hediyesi olarak kokulu mum almayı tercih ederdim.
Annem, teyzem ve 2 kız arkadaşım var
Muhtemelen yine iç çamaşırı olur hediyelerim
Hayır düşünmüyorum.
Takı olabilir çok severim
Kitap filan alırım
Evet seviyorum. Özellikle kendimle :)
Evet severim
Sevemedim
Pek sevmem
Hediye alan olmadı hiç nerdeyse
Yılbaşı çorabı
Kar küresi alabilir misiniz banaa