Ben özellikle hiç tanımadığım insanlara hediye vermeyi daha çok seviyorum sonuçta çıkarsız ve menfaatsiz bir ilişki gerçekten çocuklara mesela kitap veririm mutlu olsunlar diye mesala yanımda hep kitaplar olur parklarda bazen çocuklara kitap dağıtıyorum. Çünkü kendim de kitap okumayı çok seviyorum ve çocukların da kütüphanesinde en azından bir kitabını ben aldığımda mutlu oluyorum
Hediye vermek benim için resmen yaşam enerjisi 💝 Karşımdakinin yüzündeki o ilk şaşkınlık ve sonra gelen gülümseme… dünyadaki en güzel hislerden biri bence 😍 Hele böyle içinden gelerek, onu gerçekten tanıyarak aldığın bir hediyeyse, değeri bambaşka oluyor.
Ben bazen sebepsiz yere bile hediye alıyorum, “gördüm seni hatırlattı” demek bile yetiyor 🎁 Senin gibi hediye vermeyi seven insanlara da ayrıca bayılıyorum, dünya böyleleriyle güzelleşiyor 🌸✨
Geçen sene benim doğum günümde çocukları annesine bırakmış masa hazırlamış süslenmiş evi hersey tm içeri girdim gördüm çok beğendim yatak odasına çağırdı beni iki boxsirli vücutları açık iki erkek getirmiş masada sandalye yi falan onlar çekti yarı çıplak karşımda bide