Selamm,
2024'ü geride bırakırken, yılın son kahvesini kimle içmek isterdiniz?

Selamm,
2024'ü geride bırakırken, yılın son kahvesini kimle içmek isterdiniz?

2024'ün son kahvesini, hayatımda iz bırakan biriyle içmek isterdim. Belki uzun zamandır görmediğim bir dost, belki de bana ilham veren bir öğretmen... Sohbetimizin her yudumda anıları canlandırmasını, geçen yılın muhasebesini yapıp gelecek yıla umutla bakmamızı isterdim. Kahvenin kokusu kadar sıcak, samimi bir paylaşım olurdu.
Bu güzel kahvenin tadını seninle içmek isterim, bi ara sözün vardı sjsjsj
Olur :D
Seninle 😄
Olur bebeğim 😘
😊💋
Cevap
14Cevap
Kendime yaparım. Çok iyi bir kapanış yaptım, borç-harç sıfırlandı ve daha temkinli oldum.
Güzel.
eyvv
Kendimle.. millet üzüm yerken ben de balkonumda kahvemi içeceğim
@HeartofFire isterse ahahs
İçeceğim insanlar ile içtim 😊
Bu gece 00.00 itibarıyla benim minnoş @lulujr ımın doğum günü, hem onu kutlayacağız hem de tam 00.00 da kahkalar eşliğinde kahvemizi içeceğiz 😍
@lulujr hep iyi börtdey sjdndk
Gece söylerim baksın diye pek aktif değil ajdjfjf
Peki djdnd
Ailemle toplu içicez asldşsmdşd
Afied djsjdk
İnsanları rahatsiz etmeyelim akşam aksam. herkese afiyet olsun.
Kahve konusu önemli. Son kahvemi az sonra yalnız içeceğim sanırım.
Bu senede meslektaşlarım ile içtim senemin son kahvesini..
Arkadaşımla içtik...
Annemle
Var biri de güvenimi kazanabilmiş değil 😂
@Peripellonis Abartma bir kahve yahu :)
Mesai verip zaman harcadığım hiç kimseyi basite almıyorum. O zamanı verdiğim kişi her zaman kıymetli benim için. Öyle olmasaydı karşımda oturtmazdım
vay vay vay bu kadar düşünceli olma, çok üzerler benden demesi.
İnsanlığımdan kimse için taviz vermeyi doğru bulmuyorum. Fazla gelen gururunu hiç eden insanlarla takılsın yol alsın 😂
çok atarlı bir parça çıkar bundan, tam bir gülşen şarkısı olur :))
Akıllı ollll senin aklını alırım çaldı bende de 😂😂😂
belli belli var potansiyel :D
Ben kendi insanlığıma değer veriyorum aslında öyle çok üzerler falan filan üzemezler. Bakma max 2 seneye unutuyorum bana her mevsim yaz. 2 sene de bırak olsun bi hani ruh taşiyoz çilingir sofrasında hissettim kendimi 😂😂
sen varya ayar olduğuna yağmurlu havada su vermezsin, o değilde canım kahve çekti içek mi karşılıklı hüpürdete hüpürdete :D :D
15 kişiye saldırdım vurdum vurdum saymadım olabilir bazen 😂😂 Senin sorunu görmüştüm evli değil miydin? 🙄 Evli biriyle kahve içmeyi etik bulmuyorum
yanılıyorsun soru sormadım protesto ediyorum KS yi 1 senedir soru sormamakla :D Ama yanlış yoldan giderek doğru cevabı buldun evliyim şlkalsjdk ayrıca senin evli hiç arkadaşın yok mu yani?
Hafızam iyidir 1 yıl da olabilir çok önceydi. Senin paylaştığın soruya yazmıştım yorumda evli olduğunu söylemiştin. Kahve teklifi için teşekkür ederim fakat eşin tanımadığın biriyle kahve içmek istediğini bilseydi bu durum eşinin hoşuna gitmezdi diye düşünüyorum. Evlisi yahut bekarını boş ver karşı cinsten arkadaşa gerek duymuyorum konuyu bana çevirme 😂 olursa flört olur
sen biz erkekler bir et parçası olarak mı görüyorsun :D azıcıkta bu yoldan erkekler yürüsün kalsjdk maşallah fil hafızası var mübarekte :))
Yoo direkt cinsel obje olarak görüyorum nerede kırbaç durrr kırbaç bulamadım fiş olsun 🔌🔌 Zira benim kocamla kahve içen kadının kahveyi içtiği her parmağındaki her tırnağı teker teker kerpetenle koparırım bilmem anlatabiliyor muyum 🤔
Tehditkar gibi olsa da aslında kulağa hoş gelen şeyler bunlar. Kocan olacak kişi homeoffice çalışmalı yoksa işi yaş evde hergün ameliyat masası kurulacak gibi lşkajsd
Erkek iş arkadaşımla kahve içmeye gerek duymuyorum kızlarla içiyorum o niye gerek duyuyor rahat duramayan adam evlenmesin Allah Allah
bence senin kahveye takıntın var :D kahve içerken bir erkeğe bakışlarını gözlemlemek istedim :)) dudaklarını ısırıp kısık bakışlar atarsın sanki :)) kahve şey gibi sigara, çay, su gibi bana göre çok anlam yüklemişsin ama
Hayır sen fazla gevşeksin
Küfür etsen daha iyiydi, kahve içesimde kaçtı :(
Adam benimse istediğim bakışı atarım kime ne hesap mı vermem lazım hey allam ya 😂 orada mevzu kahve değil, bir kadınla bir erkek başbaşaysa üçüncü şeytan olur. O muhabbetin oradan yaaa bugün çok yorulduk bir şeyler mi yapsak deyip daha rahat bir yere geçmesi an meselesi. İnsanlar nasıl aldatılıyor sanıyorsunuz?
peki susuyorum, hardcore hakaret yemeden yeni yılın gönlünce geçsin :)
Boks eldiveni düşünüyordum ben teşekkürler
küfür ederek kalbine zarar vereceğime, yumruk atarım beynini sallarım daha tatminkar diyorsun :D tercih meselesi ben kalbe temas etmeyi daha çok severim, çok mu gevşeğim ne
Böyle çok erkek arkadaşı olunca kendini özgür hisseden kadınlar oluyor ya hani emin ol o kahveyi önüme gelenle içsem 20 tanesi de bir sonraki kahve için yalvarır aura meselesi 😂
ben işte onlardan değilim benimle içsen, bir daha kine vodka içelim derim :D :D
Sebep
şimdi çıkmam gerek, şimdiden iyi yıllar dilerim bb
Her kuşun eti yenmez boğazınızda kalır. Evli biri gibi davranmanızı tavsiye ediyorum iyi akşamlar
evli biri nasıl davranır hmmm ben bilmem eşim bilir diyeyim en iyisi aşlskşd
Yalnız kovboy modunda içtim biraz önce
Kendimle karşılıklı iciyoruzz
Tek içeceğim, kendall jenner olsa iyi olurdu ama
Takip listemle
Arkadaşlarımla😅
Sol yanımızla diyeyim romantizm koksun
Tek içmek
Best friend
Sevgilimle ya da dostumla
aşık olduğum kadınla
Annemle