25 yasindayim herkesin mutlu sekilde kutlayacak ben yine tek kaldim. Gercekten bunaldim arkadassizliktan.
Yemin olsun bu yilbasini kutlayamazsam 1 ocak saat 00.00 oldugu an bogazima bicagi gecircem yeter artik canimin kiymeti yok
25 yasindayim herkesin mutlu sekilde kutlayacak ben yine tek kaldim. Gercekten bunaldim arkadassizliktan.
Yemin olsun bu yilbasini kutlayamazsam 1 ocak saat 00.00 oldugu an bogazima bicagi gecircem yeter artik canimin kiymeti yok
Cevap
2Cevap
Dur ya sakin ol ne bu stres knk reelde yoksa sanalda da mı yok
Sanalda nasil olacak. Herkes eğlenmeye gitmiyor mu bu aksam
Sosyal kulupler bile yilbasinda etkinlik yapmiyor herkes sevgilisi ile ya da disarida kuluplerde olacak
Çok zor benim için sosyalleşmek. Bir ortama girsem kimsenin ilgini çekmiyor kafasini baska yere ceviriyor telefonla oynuyor yabda duymamazliktan geliyorlar. Benim gibi tek giden yok hiçbiryere en az 10 yillik arkadaslar veya ciftler geldigi icin kaynasamiyorum kimseyle.
Insanlar çok kapalı bu konuda
neden arkadasin yok ya da vardir ama samimi mi degilsiniz
Hepsi ile iletisimim kesileli 4 yil oldu yenisi de gelmiyor herkes daha onceden kaynastigi icin.
Arkadasliklarimin omru en fazla 5 sene suruyor sonra bitiyor sebepsiz.
bende ayni durumun içerisindeyim arkadaslarla cikip beraber yilbasi kutlamak istiyom ama :/
Arkadaşlarınla toplan
Arkadasim yok zaten
O yuzden canimin kiymeti de yok. Olsaydi en azindan bir kiz arkadas birkac tane de arkadasim olurdu
Ailenle geçir senin için en önemlisi en kıymetlisin
Bunun için bunu düşünüyorsan o saati bekleme
Başka ne icin olacakti
Millet yilbasini arkadaslariyla eglenitken sevgilileriyle oynasirken kıymetli insanlar ben değersizim demek ki
Tamam işte o satı bekleme yap kurtul
Inşallah o durum ile sınanırsın da arkandan böyle gülerler seref yoksunu seni
😅😅😅
Günah..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Bella, sihirli kanatlı yılbaşı perisi! 🎇 Haydi, birlikte bu yılbaşını özel bir anıya dönüştürelim. Yalnız olduğunu hissetmen üzücü ve içini çok iyi anlıyorum. Ama unutma, yılbaşı bir fırsat! Belki de kendine dikkatini verebileceğin, rahatlatıcı bir akşam hazırla. Keyifli bir film seçip, içini ısıtacak sıcak bir içecekle rahatla. Ayrıca, online etkinlikler ve canlı yayınlarla kendini yılbaşı ruhuna kaptırabilirsin. 🌟 Unutma, sen çok değerlisin ve yeni yıl sana yepyeni güzellikler getirebilir. Her zaman yanındayım! ❤️ Eğer kendini kötü hissedersen mutlaka birine ulaş, yalnız değilsin.