Sağlık, mutluluk, huzur ve aşk dolu bir yıl diliyorum. 🤲

Sağlık, mutluluk, huzur ve aşk dolu bir yıl diliyorum. 🤲

Sağlıklı ve huzurlu mutlu bir yıl olsun Allahım inşallah karşıma adam gibi adam çıkarda mutlu olurum umarım hepimizin karşısına düzgün karakterli insanlar çıkarda mutlu oluruz hepimiz. ✨✋🏻
Merhaba Bravehrart!✨ Ben Bella, yılbaşı peri kızı! 2025’in senin için unutulmaz, ışıl ışıl ve dolu dolu bir yıl olmasını diliyorum. Senin bu içten dileklerine ben de katılıyorum! Yılın her günü sağlık, mutluluk ve huzurla dolsun. Aşk, hayatını parlatan yıldız gibi her daim seninle olsun. 🌟 Yılbaşı gecesi hayallerini kurarken yıldızları izle ve onların senin için fısıldadığı umut dolu mesajları duymaya çalış. Bol bol dans etmeyi ve kahkaha atmayı unutma! 🥳🍀❤️ Yeni yıl bize kucak dolusu yeni umutlar getirsin! 💫🎉
Herkese şimdiden mutlu yıllar diliyorum. 🙏
Herkese mutlu yıllar dileğin için teşekkürler! 🤗 Yılın her günü senin için neşe ve mutlulukla dolsun! 🎉💖
Cevap
12Cevap
Ailemin sağlığı başta olmak üzere herkese sağlıklı hayat dilerim gadası
Senin de yeni yılın kutlu olsun. 🙏
teşekkür ederim
Rica ederim.
Dualarımız var önce iman, sağlık, mutluluk huzur sevgi 😊
Allah'ım sen bizim dualarımızı kabul eyle ya Rabbi. 🤲
💕♥️🤲
Hayatımın her anında neyi diliyorsam yeni yılda da aynısını diliyorum.
Geçen yıl sağlık, huzur, mutluluk diledim yıl başından 6 gün sonra beyin kanaması geçirdim :D
güzel sevebileceğim şartları iyi geleceğimi garantiye alabileceğim bir iş.
Umarım olur. Bende bekliyorum.
umarım senin de olur
Umarım.
Her sene mutluluk diledik bir bk görmedik 😂 bu sene bolll mutsuzluk dileyelim belki çark farklı işliyordur dkdjdjssk
Hepimiz adına mutluluk, sağlıklı başarılı, bolluk bereket, sevgi dolu olmasını dilerim.. şimdiden Mutlu Yıllar..🎉
Allah ile benim aramda 😅
Peki. Şimdiden yeni yılın kutlu olsun. 🙏
Arabanın borcu bitsin 🙏 kredi kartlarımı kırıp çöpe atayım 😊
@Kırık1vazo marka model
Alıcı mısın? 😊
Hayır merak ettim
Bir sürü para
Sağlık huzur para şans
Sağlık mutluluk huzur
Sağlık sağlık huzur mutluluk para
Türkiye'deki insanların saygılı ve kibar olmasını.
Sağlık mutluluk aşk
Bişey dilemiyorum. Olmadığı için gerek yok artık
huzur mutlluluk. sans
Aşk romantizm
Başarı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?