Yeni Yıl Yeni yil icin agac suslediniz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Uzay boslugu bile kutluyo yoksa siz hala yilbasina karsi misiniz😁 (agac şart değil tabi sadece espri olsun diye dedim) Yeni yil icin agac suslediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
denizyıldızı28 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Süslemedim. Çünkü daha yeni yıl ağacı almadım. 😃😄 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 🎄🎁 Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Hayır suslemedim. Çünkü yılbaşı ağacım yok. 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Benim de yok :D Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Parasızlık🤣🤣Fasfakir olunca 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl 🥺 agac koycak yer bile yok evde😁 minicik Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl 😂😂😂ağacı sen al. Ev benden Yorumla Soran 1 yıl 😁🙂🎄🎁 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Süsledim tabi ki, fotoğrafını atmayayım bazı sözde dinci kardeşlerimiz agresifleşebilir. 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Atabilirsin ya noel agaci gayet tatli bisey Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ben noel değil yılbaşı kutluyorum Yorumla Soran 1 yıl kisaca noel yazdim yaa Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Hayırlısı be gülüm, yılbaşın mübarek olsun Yorumla Soran 1 yıl Eyw senin de appim🌲 Yorumla Soran 1 yıl 🎄🎁 suslenmisini buldum😁 bu da hediye Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Helal sana abisi Yorumla
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl süsledim iveet 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Vay kafir🤣🤣🤣 Yorumla u tenedos 1 yıl elhamdülillah Yorumla Soran 1 yıl Xjsjsj 🎄🎁🎉 mutlu yillar Yorumla u tenedos 1 yıl sizede Yorumla Soran 1 yıl Bu ne yavan bi kutlama ya sana agac attim hediye ve konfeti attim.. püüu Yorumla u tenedos 1 yıl ben sade kutluyorum yılbaşını günahı az oluyor Yorumla Soran 1 yıl 😭😭 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Nasa da güvenilir olmamaya başladı 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Millet 1500yildir nelere inaniyo en azindan guvenilir gelmiyosa bile yaptiklari guzel :D Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl @Barbiemiyimneyim hiç güvenilir oldu mu ki Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl Nelere inanıyor millet? Yorumla Soran 1 yıl Ayin 2ye yarildigina, kizil denizin 2 ye yarildigina agacin yanarken konustuguna falan.. Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl Kızıldeniz’in ikiye ayrıldığı zaten bilimsel olarak da kabul edilmiş. Diğerleri de islami mucizeler. NASA ile kıyasladığın şey komik. Yorumla Soran 1 yıl Bence senin nasa'nin guvenilirliginin sorgulanmasini hurafelerden daha onde tutman garip ama kisisel seyler tabi ki.. Yorumla Soran 1 yıl Kizildeniz'in, musa'nin asasiyla ikiye yarildigi bilimsel olarka nasi kabul edilebilmis ya Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl Doğa olayları sonsucu oluştuğunu düşünüyor bilim insanları. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Süslemedim. Çünkü daha yeni yıl ağacı almadım. 😃😄
🎄🎁
Hayır suslemedim. Çünkü yılbaşı ağacım yok.
Benim de yok :D
Parasızlık🤣🤣
Fasfakir olunca 🤣🤣
🥺 agac koycak yer bile yok evde😁 minicik
😂😂😂ağacı sen al. Ev benden
😁🙂🎄🎁
Süsledim tabi ki, fotoğrafını atmayayım bazı sözde dinci kardeşlerimiz agresifleşebilir.
Atabilirsin ya noel agaci gayet tatli bisey
Ben noel değil yılbaşı kutluyorum
kisaca noel yazdim yaa
Hayırlısı be gülüm, yılbaşın mübarek olsun
Eyw senin de appim🌲
🎄🎁 suslenmisini buldum😁 bu da hediye
Helal sana abisi
süsledim iveet
Vay kafir🤣🤣🤣
elhamdülillah
Xjsjsj 🎄🎁🎉 mutlu yillar
sizede
Bu ne yavan bi kutlama ya sana agac attim hediye ve konfeti attim.. püüu
ben sade kutluyorum yılbaşını günahı az oluyor
😭😭
Evet. Çok renkli oldu.
Nasa da güvenilir olmamaya başladı
Millet 1500yildir nelere inaniyo en azindan guvenilir gelmiyosa bile yaptiklari guzel :D
@Barbiemiyimneyim hiç güvenilir oldu mu ki
Nelere inanıyor millet?
Ayin 2ye yarildigina, kizil denizin 2 ye yarildigina agacin yanarken konustuguna falan..
Kızıldeniz’in ikiye ayrıldığı zaten bilimsel olarak da kabul edilmiş. Diğerleri de islami mucizeler. NASA ile kıyasladığın şey komik.
Bence senin nasa'nin guvenilirliginin sorgulanmasini hurafelerden daha onde tutman garip ama kisisel seyler tabi ki..
Kizildeniz'in, musa'nin asasiyla ikiye yarildigi bilimsel olarka nasi kabul edilebilmis ya
Doğa olayları sonsucu oluştuğunu düşünüyor bilim insanları.
Hayır yapmadım öyle şey
Hayır kutlamıyorum