Güncellemeler
1 yıl
Annem 54 yaşında felç oldu dilsiz ve yatalak kaldı annem babam başkaları ile evli. Annem babamdan çok şiddet gördü kafasını duvara çok vururdu eskiden ben küçüktüm ağlıyordum sonra annem ayrıldı beni de alıp evden kaçtı şimdi babam çok ağlıyor annem öldü diye. Beter olsun bende 12 senedir konuşmuyorum bize çok çektirdi
Güncellemeler
1 yıl
Annemin eşi de çok ağlıyor üzülüyor çok iyi biri bana babalık yaptı hala Yapıyor bende ona bakıyorum yemek yapıyorum kalbini kırmıyorum ama oda hasta açıkçası oda ölünce ben bu hayatta tek başıma kalacağım kimsem yok bir halam var oda uzak. Bazen çok ağlıyorum bir anam vardı oda bu dünyadan geçti gitti hem de ana Rabbim hepimize öyle anne olmayı nasip etsin fedakar cevval melek gibi kadındı tüm komşu ları çok üzülüyor her şeyiyle ilgilendiler Allâh razı olsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öncelikle başın sağolsun.
Mantıklı ve yerinde bir karar gidersin masadan alkışlar gelen teklifleri de nazikçe kaybim yeni diyerekten red edersin
Allah sabır versin sizlere. İçinizden nasılsın geliyorsa o şekilde davranın oynamamak da oynamak da ayıp değil nasıl rahat hissederseniz o şekilde
Teşekkür ederim kardeşim
Valla gelemiyorum demekte geliyor içimden ama her şey ayarlandı. Biri gelmeyeceğim demiş kızdılar benim yanımda
Oynamak zorunda değilsin
Ben olsam gitmezdim
Bende gitmeyeceğim de ayıp olıyor ama gitmezsen de hayat devam ediyor ne yapalım bugün gitmezsem yine bir gün gideceğim mesela 1 yıl diyelim sonra yine gideceğim işyeri kuralları var uyumsuz görüyorlar
Acın çok taze. Şimdi oraya gidersen zaten eğlenmek için gitmeyeceksin. Sadece kendini zorunlu hissediyorsun. Şahsen umrumda olmazdı. Bu arada yazdıkların çok dokundu ya. İnşallah gittiği yerde çok mutlu olur.
Teşekkür ederim gittim ve erken döndüm dönerken patronumun yanına uğradım oturuyordu bana neden oynamadığını biliyorum ve seni anlıyorum kızım çok haklısın dedi hep yanındayım anlamında elimi sıktı gerçekten annem ölürken genel müdürümüz kadın morga kadar girdi cenaze yemeği filan hep onlar ayarladılar Allâh razı olsun. Bende bu sebeple gitmemek ayıp olur oynamam erken kalkarım dedim öyle de yaptım kendimi suçlu hissettim adım atmak istemedim o piste. Anam benim için çok değerliydi annem olmaktan ziyade çok fedakar bir anaydı o yerde bensiz yatarken ben nasıl oynarım onun acısı hala yüreğimde babasızlığıma çok üzülmedim ama annesizlik beni yaktı hemde en derinden öyle böyle bir acı değil yaşadığım ama içime atıyorum mecburum ayakta kalmam lazım
Konu anne olunca dil Lal oluyor. Kelimeler insanın boğazında düğümleniyor. Eğlenemezdin tabiki de yaşadığın şey hiç de kolay bir şey değil. Allah mekanını cennet eylesin. Sana da bolca sabır versin