İşyerinin yeni yıl eğlencesi olacak içimden oynamak gelmiyor siz olsaydınız dozunuz ne olurdu?

Gideceğim ama oynamak istemiyorum annem öleli 57 gün oldu normalde gitmeyecektim ama bir önceki etkinliğe de gitmedim. Sizce nasıl davranmalı oturup alkışlasam yeter mi muhabbet etsem filan ama oynamak istemiyorum ya acım çok taze partiye gitmek bile bana çok ayıp ediyor muşum gibi geliyor ama insan bir yerde çalışınca mecbur kalıyor davet edildim ortama uymak zorunda kalıyorum
Güncellemeler
1 yıl
Annem 54 yaşında felç oldu dilsiz ve yatalak kaldı annem babam başkaları ile evli. Annem babamdan çok şiddet gördü kafasını duvara çok vururdu eskiden ben küçüktüm ağlıyordum sonra annem ayrıldı beni de alıp evden kaçtı şimdi babam çok ağlıyor annem öldü diye. Beter olsun bende 12 senedir konuşmuyorum bize çok çektirdi
Güncellemeler
1 yıl
Annemin eşi de çok ağlıyor üzülüyor çok iyi biri bana babalık yaptı hala Yapıyor bende ona bakıyorum yemek yapıyorum kalbini kırmıyorum ama oda hasta açıkçası oda ölünce ben bu hayatta tek başıma kalacağım kimsem yok bir halam var oda uzak. Bazen çok ağlıyorum bir anam vardı oda bu dünyadan geçti gitti hem de ana Rabbim hepimize öyle anne olmayı nasip etsin fedakar cevval melek gibi kadındı tüm komşu ları çok üzülüyor her şeyiyle ilgilendiler Allâh razı olsun
İşyerinin yeni yıl eğlencesi olacak içimden oynamak gelmiyor siz olsaydınız dozunuz ne olurdu?