Güzellik & Bakım Makyajda olmazsa olmazınız nedir? makyajguzeli98 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Makyajda olmazsa olmazım tabii ki de nude tonlarda rujum. Hep yanımdadır, çantama mutlaka atarım. Makyajda olmazsa olmazınız nedir? Cevapla Ruj Soruları Makyaj Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Makyaj yapmıyorum 0 0 Yorumla
JamaisV Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl eskiden makyaj yapmıyordum sürerken de içim hiç rahat değil zaten şu an sadece rimel ve hafif allık hsdvhsdhfz 1 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Ruj, göz kalemi ve allık. Makyajın da hafif olanı makbuldür. 1 0 Yorumla
Kbra10 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Rimel, gerçi arada sürmüyorum kirpiklerim uzun çünkü 1 0 Yorumla
kubraakyel Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl ben ağır allık seviyorum burnumun ucuna da çok tatlı oluyor bence 0 0 Yorumla
katherinaisobel Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl ben de bır genel dusundum de makyajda olmazsa olmazım kırmızı mat rujum galıba 0 0 Yorumla
KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sadece rimel vardı onu da bıraktım makyajım yoktur 0 0 Yorumla
Süeda01 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Dudak nemlendiricisi makyaja girer mi bilmem ama dudak nemlendiricisi çok fazla makyaj yapma taraftarı değilim ya. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben makyaj yapmıyorum 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 772 cevap paylaştı. Rimel ve allık ama her zaman yapmıyorum 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Göz kalemi 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Maskara 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. rujj 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Makyaj yapmıyorum
eskiden makyaj yapmıyordum sürerken de içim hiç rahat değil zaten şu an sadece rimel ve hafif allık hsdvhsdhfz
Ruj, göz kalemi ve allık. Makyajın da hafif olanı makbuldür.
Rimel, gerçi arada sürmüyorum kirpiklerim uzun çünkü
ben ağır allık seviyorum burnumun ucuna da çok tatlı oluyor bence
ben de bır genel dusundum de makyajda olmazsa olmazım kırmızı mat rujum galıba
Sadece rimel vardı onu da bıraktım makyajım yoktur
Dudak nemlendiricisi makyaja girer mi bilmem ama dudak nemlendiricisi çok fazla makyaj yapma taraftarı değilim ya.
Highlighter ve eyeliner
Maskara bir tamamlayıcı bence
Ben makyaj yapmıyorum
Rimel ve ruj olsa yeter
Gloss harici kullanmiyorum
Maskaram ve rujum
Rimel, kapatıcı ve ruj
Rimel ve allık ama her zaman yapmıyorum
Göz kalemi.
💄. .
Kadinlarin yapmasi
Göz kalemi