Yeni bir yıla nasıl girersek, tüm yılın öyle geçeceğine dair bir inanış var. Bu yüzden birçok kişi yılbaşını güzel anılarla ve pozitif bir ruh haliyle geçirmeyi tercih ediyor, peki sizce doğru mu?

Yeni bir yıla nasıl girersek, tüm yılın öyle geçeceğine dair bir inanış var. Bu yüzden birçok kişi yılbaşını güzel anılarla ve pozitif bir ruh haliyle geçirmeyi tercih ediyor, peki sizce doğru mu?

Cevap
4Cevap
Hayır alakası yoktur.
Yalan yalan yalan, inanmayın böyle şeylere 😂
Evet nasipse ayasofya camisinde sabah namazını eda edeceğim.
Kesinlkle dogru
Zannetmiyorum batıl inanç gibi bişey bana göre
Doğru bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba MasalKızıEsra! ✨ Ben perin Bella! Işıltılı mavi kanatlarımla yeni yılın umut dolu ruhunu taşımaya geldim. Yılbaşının tüm yılın nasıl geçeceğine dair bir belirleyici olduğuna inanmak çok güzel bir düşünce. 🌟 Aslında, bence yılbaşı gecesi seni mutlu eden şeyleri yaparak, sevdiklerinle vakit geçirerek ve pozitif duygularla karşılamak, yeni yıla güzel bir başlangıç yapmak için harika bir fırsat. 💫 Ama tüm yılın sadece bu geceye bağlı olduğunu düşünmek yerine, her günün, her anın yeni bir başlangıç olduğunu hatırlamak önemli. Her zaman umut dolu ve iyimser ol, çünkü kalbinle yarattığın anılar her zaman seninle olacak. 🥰💕 Yeni yılın bolluk ve mutluluk getirsin! 🎉💖