Valla kafalar pırıl pırıl😂 herkesin muhabbeti “ekonomi” 😂

Ekonominin son hali
Ndjxx lan tam da bunu söylemiştim az önce iyi denk geldi
Sen bırah bırah palavere bırah 3 milyar 750 milyon neaptın kkdkdksj
Cevap
23Cevap
Hayır kutlamadım
Valla bugün keyfim sıfır. Bana dokunmayan yılana süt veririm. Uykusuzum ve babam şu an bir şeyler anlatıyor halıyı izliyorum.
Öff bi dede de bana almanyaya gitmiş onu anlatıyo
Birazdan bizim vakum akrabalar gelir uyuma numarası hazırlığı yapıyorum
Sukurler olsun teravih kilmak, iftarda bulusmak, bayram namazda bayramlasmak cok guzel oldu.
Zaten birlikte rahmet vardir. Ayriliklar bize gore değil zorunlu bir surecti boylece gelip gecmis olsun
Gercekten iyi geldi özlemişim sevdiğim akrabalarımla olmayı insan içine karışmayı cocuklarla bebelerle ilgilenmeyi falan
Nerde o eski akıllı telefon bayramları, şimdikiler akıllı elektronik araçla bulup mutlaka el öptürüyor 🙄
yine tedbirler önemsenmedi ben verilen rakamlara inanmıyorum millet ekonomi konuşacak çünkü ekonomi berbat
İyi geldi. Bugün bayram namazını kıldım. Kendimi mutlu hissettim. İyi bayramlar dilerim.
İyi bayramlarr
İyi bayramlar dilerim🌹
Çalışıyorum ama güne güzel bi sesle başlamak harika idi🌹❤️🔥
Bayram gibi bayram :D
Daha dakika bir ukrayna savaşını konuşuyoruz :D
Bayram muhabbetlerini sevmiyorum o yüzden çalışıyorum
Ekonomi ve zamlar kafayı yedirtti
İnsanlar herseye gelen zamları artık kaldıramıyor Durumu olmayan için zor
Ben hariç😎
Hele grublaşan erkekler ekonomiyi yalar yutarlar şimdi :D
Valla bence hiç tadi tuzu yoktu öyle ben normal bir günmuş gibi gecirdim hic oyle eskisi gibi kalabalik bulusmular bile olmadi dedem ve babaanemle kaliyorum sülalenin en buyukleri ve sadece halam ve dayım geldi onlara eskiden bi toplasirdik ev tıklım tıklim olurdu cok guzel olurdu kaynasirdik
5 yildir bayram kutlamiyorum yani yanliz yasadigim icin, arayan yazan olursa o ayri
Deliye hergün bayram Türkiye de olmadığım için çok fark etmiyor
Bayram yok ki! Gelen 1 dk oturup gitti sohbet vs olmadı. Bayramlaşmayı bitiren tatile gitti...
Gelmez olur mu tum arkadaalarin bayramini kutlarim
İyi bayramlarr
Korona falan dinlemeyen çoktu. Onlar için ara olmadı bence
Babamın ve annemin elini ve yanaklarını öptüm.. Bunu yapabılıyor olmak müthişmiş😇
Diğer günlerden farksız benim icin.
24 yaşındayım bayram bitti be
çok şükür bugünleri gördük :)
Yok valla pandemiyi özledim 😩
İyi geldi ama hiç bir şey eskisi gibi değil
Evet iyi geldi
Bana hergün bayram
bayram gelmiş neyime
Valla ya pandemide hic tadi yoktu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?